- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Offffff ,kuyruk yağı varsa ekle biraz daha kuzu bu kadar malzemeden boyle tat çıksın hayretEki Görüntüle 3272912 akşam yemeği belli oldu kolay gelsin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offffff ,kuyruk yağı varsa ekle biraz daha kuzu bu kadar malzemeden boyle tat çıksın hayretEki Görüntüle 3272912 akşam yemeği belli oldu kolay gelsin bana
et yağlı ondan az koymayı düşünüyorum iç yağ tercih ediyorum kıyma gibi çekilmiş var üstüne ondan koyarımOffffff ,kuyruk yağı varsa ekle biraz daha kuzu bu kadar malzemeden boyle tat çıksın hayret
Rica ederim canımAh üstadım sizden bu sözleri duymak ne hoş çok sevindim efeemmm çok teşekkür ederim canım canocum
Beğendiniz miOffffff ,kuyruk yağı varsa ekle biraz daha kuzu bu kadar malzemeden boyle tat çıksın hayret
ben de geleyim miiiiiEki Görüntüle 3272912 akşam yemeği belli oldu kolay gelsin bana
iç yağ kolesterolü arttırır damar sertliği yapar canım. iç yağ kullanmanı tavsiye etmem yemeklerde. kuyruk yağı daha iyi bu konuda.et yağlı ondan az koymayı düşünüyorum iç yağ tercih ediyorum kıyma gibi çekilmiş var üstüne ondan koyarım
Gömlek yağ dedikleri bizde yöresel yemeklerde hep kullanılır hhatta onunla içli köftemiz bile variç yağ kolesterolü arttırır damar sertliği yapar canım. iç yağ kullanmanı tavsiye etmem yemeklerde. kuyruk yağı daha iyi bu konuda.
Gel kız hava da ferahben de geleyim miiiii
Offff geliyor damak çatlatan lezzet, loadinnggget yağlı ondan az koymayı düşünüyorum iç yağ tercih ediyorum kıyma gibi çekilmiş var üstüne ondan koyarım
Offffff dehsetul vahşet canocanim, ben böyle bir şey beklemiyordum gerçekten bayıldık, eşim mizmiz sevmez diyordum, adam bayıldı tırnak pide de çok yakisiyormusBeğendiniz mi
Kolay diye seçmistim bende cancazim ama lezzet olarak bu performansi beklemiyordum ×2 4 6 falan vallagerçekten çok pratik ve lezzetli bir yemek. ellerine sağlık kuzucum ASSOSyal
Yaaaa gerçekten mi,yap kuzucum yapması beş dakika lezzeti unutulmaz ekmek banmak çok önemli bir mesele,lütfen dikkat edelim canım kuzucum çok teşekkür ederimAyyy bu ne sosyaliiiim valla kalkıp et çıkarıyorum dolaptan akşama yapcam bende
Gömlek yağda cokzelGömlek yağ dedikleri bizde yöresel yemeklerde hep kullanılır hhatta onunla içli köftemiz bile var
Gel kız hava da ferah
İnsallaahhhhhhhhSafranim bandira bandira dimiiii ben yanına ataninca
Ben atanicam ben atanicam ben ataİnsallaahhhhhhhh
Bitanemm elin lezzeti bir başkaCanım Kadınlar
Size harika bir tarif yapıyorum. Tadına inanamadım, inanılmaz lezzetli bir yemek Hatay'a özgü yöresel bir tarif çok pratik olduğunu söylemeden geçemeyeceğim, herşeyi doğrayıp atıyorsun fırına ortaya damak çatlatan bir tarif çıkıyor
MALZEMELER :
Eki Görüntüle 3272761
yarım kilo kuşbaşı et
2 soğan
2 kırmızı biber
3 carliston biber
bir parça kuyruk yağı
1 büyük boy domates
3-4 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı su
tuz,karabiber, pulbiber, kekik
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
YAPILIŞI :
Tüm malzemeleri yemeklik doğruyoruz .yapacağımız tepsiye koyup baharatları ekleyip karıştırıyoruz. Üzerine salça, su,yağ ile sos yapıp döküyoruz. Yağlı kağıdı suyla ıslatıp tepsinin üzerini kapatıyoruz. Önceden ısıtılmış 200° fırında 1 saat üstü kapalı pişiriyoruz. Sonra kağıdı üzerinden alıp 15 dakika üzerini Kızartmak için biraz daha pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 3272762
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3272745 Eki Görüntüle 3272746 Eki Görüntüle 3272747 Eki Görüntüle 3272748 Eki Görüntüle 3272749 Eki Görüntüle 3272750 Eki Görüntüle 3272751 Eki Görüntüle 3272752 Eki Görüntüle 3272753 Eki Görüntüle 3272754 Eki Görüntüle 3272755 Eki Görüntüle 3272756 Eki Görüntüle 3272757 Eki Görüntüle 3272758
Ooo ekmek banmak benim işimYaaaa gerçekten mi,yap kuzucum yapması beş dakika lezzeti unutulmaz ekmek banmak çok önemli bir mesele,lütfen dikkat edelim canım kuzucum çok teşekkür ederim
doğrudur ama dediğim gibi iç yağ kuyruk yağından çok farklı. dikkat edersen zaten lezzet olarak da daha ağırdır.Gömlek yağ dedikleri bizde yöresel yemeklerde hep kullanılır hhatta onunla içli köftemiz bile var
Gel kız hava da ferah