Ama düzen böyle diyip normalleştirmek de doğru değil.

Bu konu bu kadar konu sahibinin uslubundan aymazlığından uzadı
Yoksa dediğim gibi tasvip et etme doğru yada yanlış ne ilk insan ne de son evet bu işler böyle ama üühühü torpilim yetmiyor , torpille girenler bana bir ışık olsun yol göstersin diye açılması saçma

Ama düzen böyle diyip normalleştirmek de doğru değil.

Kız ünv mezunu 2 alanda kendini geliştirmiş bir insan.Şu an çalıştığım yerde lise ve aöf mezunları 5-6 bin maaş alıyor.Kız zaten normalde çalışmayı bile düşünmeyeceği bir yerde işsizlik yüzünden çalışmak istiyor.Bu çer çöp tipleri buralara doldurmasalardı insanlar hakkıyla zaten iş bulurlardı.

Sizin gibiler çok bildiği ve kendini bilmiş sandığı için uzamış olmasın hahaha.

+11111 sağ olun.

O zaman gidin bu düzenin böyle olmasına sebep olan kimlerse tek tek onları bulup onlara lafınızı söyleyin burada boş yapmaktansa.
Bu düzenin böyle olmasına sebep olan torpile tenezzül eden ve bunu normal görenler olduğuna göre, tek tek konuşup laf anlatmak için doğru yerdeyim.

O zaman konu açmasaydın beğen beğenme işine gelsin gelmesin yorumumuz bu cicim
Rahatsız olduğun birinin sürekli konusunu takip edip pusuda bekleyip laf soktuğunu zanneden yorumlar yapmak primci olduğunu gösterir. Seninki yorum yapmayı geçti artık, prim kasmak oldu.

Tek değilim diyorsunuzya, peki herkesin yapıyor olması o şeyi doğru kılar mı? Hayır. Çünkü doğru tekdir.
Herkes yapıyor diye o yanlış yanlış olmaktan çıkmaz.
Şöyle düşünün, eğer siz torpille o makama gelmemiş olsanız o yere hak eden birisi gelecekti. Ama siz araya dayınızı koyup onun hakkını gasp etmiş oluyorsunuz. Bu sadece işi almak değil bir hayatı çalmaktır. Ömür boyu başkasının makamında olacaksınız, ömür boyu başkasının maaşını alacaksınız, başkasının hayatını siz yaşayacaksınız, üstelik sadece sizde değil çocuklarınızda o yerine geçtiğiniz kişinin çocuklarının hayatını alacak. Kısaca siz ve aileniz başka bir ailenin hakkı olan hayatı çalıyor olacak. Hiç abartıyorsun falan demeyin zira olacak olan bu ve bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.
Ben bunları sizi kırmak için yazmadım. Sadece doğru ne ise onu yazdım.
Ve tekrar söylüyorum herhangi bir devlet kurumuna torpil ile giren hiçkimseye şahsım adına hakkımı asla helal etmiyorum. İsterse ne kadar kalabalık olursa olsunlar sonuçta bunun hesabını soracak olan Yüce Allah'tır.

Hakedip haketmeme durumu yok bence.

En güçlü torpili olan atanıyor.
Üç aşağı beş yukarı aynı şeyi söylüyoruz.
Ülke gerçeği evet dediğiniz gibi, ama bu torpilin doğru veya ahlaki bir şey olduğunu göstermez.
Herkesin kendi tercihi kimi bu imkanları kullanır,kimi kullanmaz.
Eşimin çocukluk arkadaşı ve eski ortağı geçen dönem milletvekiliydiler.
Liseden çok samimi arkadaşı, bu dönemde başka bir partiden milletvekili.
Eski velilerimden biri bakan yardımcısı,
biri THY'de üst düzey yönetici.
Hepsiyle tek diyaloğumuz:
'hayırlı olsun,başarılar dileriz' şeklinde oldu.

Konuda da herhangi bir sınav kazanılmamış,
konu sahibinin hakkı yenmemiş,
belli ki torpili zayıf, o zaman yapılacak belli.
Ya daha kallavi bir torpil bulacak ya da belediyede işe girme sevdasından vazgeçecek.
1,5 yıldır bekliyorum,giremedim,napayım?
Diye dertlenecek ve eleştiri yapanlara üslubunu bozacak bir şey yok.

İşsizlikten sıkıldım. Ve bunları düşünecek durumda değilim şu anda.

haklısınız aynı fikirdeyim.konu sahibi şimdi de bana özelden yazmış konumdan uzak dur vs. vs döktürmüş.tam komedi
Madem öyle söyleyeceğimi buradan söyleyeyim; beddua meraklısısın. Karakterine uygun davranıyorsun. O hani çoook hakkını savunduğun gençler var ya onların hakkını o kadar çok düşünüyorsun ama başka bir gence gözünü kırpmadan “İnşallah işin olmaz, işsiz kalırsın” diye beddua edebiliyorsun. Söylediğim gibi karakter ve kişilik ortada. Zaman harcamaya bile değmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…