Belediye otobüsünde flört uyarısı! Flört Yangını: Daha önce ısırılmış elma!

$KAPAKsasd.jpg

kitap buymuş ama kitap satan sitelerde göremedim kendilerini, yoksa alcaktım yani:27::27:

kadınları kızları 4 duvar içinde tutabilseler rahat nefes alacak birileri:ssz:

Güneydoğu Anadolu hakkında neler öğrenmek istersin ki? Mesela çarşıda pazarda erkelerin üstü çok düzgün, kadınların kıyafetleri de bir o kadar kötü ve dökülüyordur.

Insanlari cok sicakkanli diye duymustum gerci izmir insani da oyledir ama orada daha yardimseverlermis ya da gercekten cok baski var mi rahat yasama engel mi gibi tabi bir de dogal guzelliklerini gormek isterdim :))

Dipnot: mardinde develerin oldugunu soylemisti arkadasim sasirdim :1:

Yalnız benim anlayamadığım Türkiye'de erkekler cinsel anlamda kadınlardan çook daha aktif, arabada 5 evde 15 şeklinde bir hayat sürüyorlar; ancak ahlaki nutuklar, dini fetvalar, toplum ahlakını düzeltmeye yönelik tüm kitaplar kadınlara yönelik, erkeklere ısırılmış elma almayın dendiği kadar , neden 'Evlenmeden elma ısırmayın, İslam'a aykırı' denmiyor? Cevap çok ortada aslında, ancak siz de bu PALAVRALARA inanıyorsanız amaçlarına ulaşıyorlar, Ortadoğu'da kadınların gördüğü değere(!) şaşırmamak lazım. :)) bunları yiyor musunuz gerçekten?

%100000000000 katiliyorum ve izninle agzindan opmek istiyorum. Uyaniklar insanlari Turkiye'de oldum olasi din-Islam kisvesi altinda kandirmistir........bu da zirvada gelinen son nokta. Ben hakikaten saskinim, insanlar zirva konusabilir ama derleyip basmak nedir?

Bu ne sapikca bir uslup:47::47:, kadinlar yine bir metayla karsilastirilmis. Tabi kadinlar elma gibi, dikkat kadinlar sakin cinsellik yasamayin, sakin kendinizi elletmeyin, aman haaaaaaa olur da bazi konularda gozunuz acilirsa kocisinizi mutlu etmek yerine kendi isteklerinizin, kendi mutlulugunuz pesine dusebilirsiniz. Mazallah, boyle bir durumda toplumumuz yikilir, erkeklerin saltanati sona erer.

Birakin bunlari Allah askina, sevin, sevilini, sevisin, ne istiyorsaniz yapin bu herifler basimiza bela mi be? Bir bitmek bilmediler.

Insanlari cok sicakkanli diye duymustum gerci izmir insani da oyledir ama orada daha yardimseverlermis ya da gercekten cok baski var mi rahat yasama engel mi gibi tabi bir de dogal guzelliklerini gormek isterdim :))

Dipnot: mardinde develerin oldugunu soylemisti arkadasim sasirdim :1:

Mardin ve Urfa gördüm develeri.
Baskı yok sadece bakışlar olabilir açık giyinirsen. Eskiden Hizbullah var diye çekinirlerdi giyime kuşama dikkat ederlerdi.
İnsanı sıcak kanlıdır ama içten pazarlıklı olanları da çoktur. Klasik şark uyanıklığı derler ya. Çarşılarında gezen inekler görebilirsin. Ama inekleri akıllı. Her gün bir iki kişi arabaya çarpılırken, inekler hiç çarpılmıyor

Güneydoğu Anadolu hakkında neler öğrenmek istersin ki? Mesela çarşıda pazarda erkelerin üstü çok düzgün, kadınların kıyafetleri de bir o kadar kötü ve dökülüyordur.

evet kadının ikinci planda olduğu çok yer var..bir komşumuz vardı kocasının kıyafetlerini elde şampuğanla yıkardı kendi üstü dökülürdü

Mardin ve Urfa gördüm develeri.
Baskı yok sadece bakışlar olabilir açık giyinirsen. Eskiden Hizbullah var diye çekinirlerdi giyime kuşama dikkat ederlerdi.
İnsanı sıcak kanlıdır ama içten pazarlıklı olanları da çoktur. Klasik şark uyanıklığı derler ya. Çarşılarında gezen inekler görebilirsin. Ama inekleri akıllı. Her gün bir iki kişi arabaya çarpılırken, inekler hiç çarpılmıyor

Canim cok guldum ya inekleri cok akilli demissin :60:

Kadına karşı söylemi, sistematik bir biçimde şablon ifadelerle ancak bu kadar şekillendirebilirlerdi...

Back