Belediye otobüsünde flört uyarısı! Flört Yangını: Daha önce ısırılmış elma!

canım şimdi kızla erkek bir şekilde tanıştı tanıştırldı vs..ama uymadı bir şeyler..bir şeyler ters gitti..bir süre görüştülr diye evlenmek zorundamı kalacaklar yani..tanışma olayı nasıl olurki:44:

Artık nasıl yapıyorlar bilemiyorum canım. Flört etmeyin dediklerine göre ilk bulduğuyla evlenecek kız.Yoksa tanışıp konuşmak flörttür neticede.

Artık nasıl yapıyorlar bilemiyorum canım. Flört etmeyin dediklerine göre ilk bulduğuyla evlenecek kız.Yoksa tanışıp konuşmak flörttür neticede.

flört olayına karşı değilim ..tabi kızlar dikkatli olsunlar ,gözleri açık olsun:)
ama rahmetli annemde görücü uslu ile evlenmiş pek mutlu değildi..severek evlenmeli herkez..:31:

flört olayına karşı değilim ..tabi kızlar dikkatli olsunlar ,gözleri açık olsun:)
ama rahmetli annemde görücü uslu ile evlenmiş pek mutlu değildi..severek evlenmeli herkez..:31:

Bu kitabı yazan görücü ile olsun diyor heralde.
Neresinden tutsan elinde kalır yani. Peygamber efendimiz de evlenmeden önce tanışıp konuşmayı öngörmüş ve sevdiğiyle evlendirin kızları diyorken bunlara ne oluyor da fetva veriyorlar ben anlamıyorum.

İslam dinine göre zina yapan bir erkek zina yapmamış bir hanım ile evlenemez Bu sadece kadınlar için geçerli değildir

Bu kitabı yazan görücü ile olsun diyor heralde.
Neresinden tutsan elinde kalır yani. Peygamber efendimiz de evlenmeden önce tanışıp konuşmayı öngörmüş ve sevdiğiyle evlendirin kızları diyorken bunlara ne oluyor da fetva veriyorlar ben anlamıyorum.

aynen canım..yazmak farklı yaşamak farklı gerçek yaşam yazar arkadaşın yazdığı gibi değil maalesef..görücü usulüyle evlenilir..mutlu çocuklar büyütür vs..10 da 1 dir belki..

İslam dinine göre zina yapan bir erkek zina yapmamış bir hanım ile evlenemez Bu sadece kadınlar için geçerli değildir

ama erkeğin h.ç birliktelik yaşamadığını nereden anlayacaklarki..ya olduysa olmadım derse?

canım izmir de yaşıyordun değilmi..?orada çok olmaz böyle şeyler ama doğuda genellikle baskı var..eskiden daha çokmuş.

evet izmirde hiç öyle bir şeye maruz kalmadım ben
sokak ortasında sevgilinizi, eşinizi dudaktan öpebilirsiniz kimse yadırgamaz :)
tabi yalap şalap değil ama diğer türlüsü de tuhaf karşılanmıyor :1:

Yok ya öyle değil. Mesela kızın sevgisi seni kimseye bırakmam dedi diye babası döverek öldürmüş ya kızı. Bu tür şeylerden bahsediyorum.

ha öyle desene ben de bir an irandaki gibi devlet eliyle falan polisler tutuluyor sandım :53:

ha öyle desene ben de bir an irandaki gibi devlet eliyle falan polisler tutuluyor sandım :53:

yok canım bu konuyla alakalı olarak söyledim kızlara baskı var diye yani.

son zamanlarda okuduklarımızdan sonra ülkemizde yaşadığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünmeye başladım..diğer türlüsü akıl karı değil bence..

Haklısın Ama iyi araştırmak lazım evleneceğin insanı. Gerçi günümüzde evlilikler meslekle, maaş bordrosuyla. tapuyla, malla mülkle yapılıyor

aynen evlilik programları yeni başladığında bakıyordum artık bakmıyorum..sinir bozucu..bana ne vaad ediyorsun diyo hanımlar:26:özellikle emekli sandığı olsun diyen hanımlar biliyorum:44:

mesela ne gibi okudukların canım?

kadınların sünnet ettirilmesi
hristiyanın iranda ramazan ayında sigara içiyor diye dudağının yakılması
mezhep yüzünden suriyedeki savaş
gazzedeki ölümler..
kızların çok küçük evlendirilmesi..ışid tarikatı 9 yaşında bile evlendirebiliyormuş

kadınların sünnet ettirilmesi
hristiyanın iranda ramazan ayında sigara içiyor diye dudağının yakılması
mezhep yüzünden suriyedeki savaş
gazzedeki ölümler..
kızların çok küçük evlendirilmesi..ışid tarikatı 9 yaşında bile evlendirebiliyormuş

orası öyle işte bu yüzden laik bir devlet olarak kalmalıyız
dinle yönetim işin içine girdi mi isteyen istediği gibi yorumlayıp insanlara böyle eziyet edebilir
:26:

orası öyle işte bu yüzden laik bir devlet olarak kalmalıyız
dinle yönetim işin içine girdi mi isteyen istediği gibi yorumlayıp insanlara böyle eziyet edebilir
:26:

riskli konulara girme bence:)inşallah doğudaki halkta bizim gibi bir ortamda yaşamaya başlar..özgürlük ve barış olur..mutlu çocuklar mutlu anneler olur..:43::43::43::43::43::43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back