Bel ve sol kasık ağrısı ???

asilis

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
17
3
6
Ya Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. Hayırlısı ile inşallah cümlemize Sağlıkla evlat nasip etsin... 30 Haziran adet oldum 23 Temmuz yumurtlama günüm dü 22 Temmuz ilişki yaşadık. 25 temmuzda sol kasığımda inanılmaz bi ağrı oluştu dünden beri de belim çok ağrıyor umut etmek dua etmek biz kullara mahsus bel ve sol kasık ağrısı döllenme işareti olabilir mi?ve bi daha ki adet tarihime 11 gün var şimdiden herkese cevabı için teşekkür ederim

Yani 2 gunde daha dollneme bile anca olur olmaz yani dollenme olup rahime gidip yerlesme asamasi temiz 6 7 gun ondan sonra bile direk bu kadar belirgin belirti olmaz normal sartlarda .
Sanirum yasadiginuz yumurtlama sancisi hamilelikte kafanizda oldugu icin ona yorup psikolojik olarak daha kuvvetli hissediyorsunuz hepimizin boyle zamanlari oluyor ama tabiki bu demek degilki hamile degilsiniz dedigim gibi belirti aramak icin iliskiden 2 3 gun sonraso cok cok erken hakkinizda hayirlisi olsun

Canım adet döngün kac gun biraz uzun gbi geldı banada acaba yanlıs mı hesapladın

demi bazen çok abartıyoruz çok isteyince telaş edebiliyoruz ama 38 yaşındayım ilk defa bu bahsettiğim şikayetlerim olunca bi merak oluştu yorumunuz için teşekkür ederim hayırlısı olsun her şeyin

Canım adet döngün kac gun biraz uzun gbi geldı banada acaba yanlıs mı hesapladın
Telefonuma bu programı yüklemiştim o yüzden öyle tahmin ettim yumurtlama tarihimi teşekkür ederim

Eklentiler

• F3B1D004-E292-4B21-BF0B-2E939504D35D.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 70
İyi ama Yazdığınız belirtiler gebelik için henüz çok erken. Adetiniz gecikirse test yaptırın yada kan verin en iyi sonuç için. İnşallah gebesinizdir :)

demi bazen çok abartıyoruz çok isteyince telaş edebiliyoruz ama 38 yaşındayım ilk defa bu bahsettiğim şikayetlerim olunca bi merak oluştu yorumunuz için teşekkür ederim hayırlısı olsun her şeyin
Bende 37 yasindayim sizi anliyorum sanki hergecen ay kayip gibi geliyor birde yas kac olursa olsun o ates kalbe dustumu yan Allah yan Allah tez vakitte saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize fakat arkadasin dedigi gibi adet dongunuz 35 gunde felan degilse bu tarihte yanlislik var bekledigin adet tarihin 28imi

Bu kadar erken hiçbir şey hamilelik ile ilgili olamaz daha 2 gün olmuş başka bir sağlık probleminiz vardır. İmkansız bişeyde bahsediyorsunuz

Bende de suan bu durum var yumurtlama 16. Sında oldu 3 gün değerlendirdik ve sonrasında beklemeye geçtik .. bir daha birliktelik yasamadık bu ay böyle deneyelim dedik . Ve yaklaşık 4 5 gündür cok kasık ağrım var öyle ki sanki balon var sol kasığımda özellikle Test Bile yapmadım bide cok sinirliyim ya eşimin de dikkatini cekiypr sinirim bata 5 gün kaldı acaba üşüttüm mu yada kimyasal , dış gebelik mi oldu cok korkuyorum ya gece kasık sızlamasıyla uyanır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…