bel ve bacak kalınlığı yardım

dukanyapanvegan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
225
15

hafta içi hergün
8-12 km yürüyorum 6-7 km/s hızla hafta sonu

12 dk koşu bandı(10 dk 7-8 km/s hızla son 2 dk 6 km/s hızla)

10 dk dikey bisiklet(34-41 km/s hızla)

10 dk eliptik bisiklet(22-24 km/s hızla)

100 kürek çekme

www.bodytr.com/wp-content/uploads/2011/06/ayak-bukme-makinesi-leg-curl-machine.jpg bundan 50 tane

www.bodytr.com/wp-content/uploads/2011/06/bacak-ayirma-makinesi-leg-adduction-machine.jpg bundan 50 tane

www.bodytr.com/wp-content/uploads/2011/06/bacak-birlestirme-makinesi-leg-abduction-machine.jpg bundan 50 tane

Esjim Spor Ürünleri | HC-BH-MA774 BACK EXTENSION bundan 50 tane

Esjim Spor Ürünleri | ES 280 Total Hip Machine bundan 50 tane

Esjim Spor Ürünleri | TO 1300 TECHNO PLATE bunu 5 dk kullanıyorum hızı 7-8

yapıyorum spor salonunda bazen akşam 1,5-3 saat dikey bisiklet sürüyorum

kızlar üniye başlayınca 83 kilo idim malum ygs ye çalışınca bayağı kilo aldım boyum 171 ocağa kadar sadece günde 4-5 km yürüyodum ocakta spora da başladım daha fazla yürümeye de şimdi 73 kiloyum günde en fazla 1800 kalori alıyorum o da bir gün sadece normalde en fazla 1500 kalori alıyorum min 1000 kalori önceki beden ölçülerim 103-85-115 idi şimdi 97-79-110 ama çok kalınım hala ayrıyeten alt bacak çok kalın çizme ya da dar paça pantolon giyemiyorum gelmiyor belim hala çok kalın en azından 75 e düşseydi kızlar ev egzersizleri demeyin yapmayı unutuyorum böyle hangi spor iyi gelir onları yazın yaz gelince yüzmeyi düşünüyorum ama sizce hangisi?(alt ve üst bacak ve beli iyice incelten spor olsun kızlar) okul bitene kadar 70 e düşer miyimçok soru sordum biliyorum

Son düzenleme:
Canım bizim spor topiğimiz var orada bir sürü istediğin hareketler var yardımcı olacak biride var oraya bak istersen..Bacak içi falan diyor başlığında.Etkili yöntemler var plateste özellikle orada resimli anlatımı var.

benim ki reebok termal kemer kullanamıyorum yürüyüşü zaten üniversiteye gidip gelirken yapıyorum yoksa hafta içi egzersiz yapacak vaktim yok kızlar bi de bu aralar kilom 73 te takıldı 3-4 haftadır böyle az da yiyorum çok yürüyorum zaten ama veremiyorum off

arkadaşlar zayıflama ayakkabısı diye bisey yok,oncelikle bu saçmalıklara inanmayın derim :)

ayrıca zelishnur,yaptıgın antreman kardiyo antremanıökardiyo antremanları kilo vermenize cok yardımcıdır ancak kaslarınızı buyutur.dolayısıyla bacak kalınlıgınızdan bisey kaybetmezsiniz.sıkılaşmak ve incelmek istiyorsanız kardiyo ile beraber mutlaka pilates yapmalısınız.

kızlar şimdilik yaptığım programı uygulayacam 1 haziranda üni tatil oluyor o zaman callan+yüzme yapacam yüzmeye gidemediğim zaman fitness yapacam malesef şimdilik yürüyorum

Bel kalınlığından kurtulmak daha fazla sabır ister, bende öyle oluyor en azından. 2 ay sürekli spor yaptığım halde belimde 1cm kadar oynama ancak oldu. Biriklet, eliptik,iç bacak-dış bacak,twist,mekik, basen,mide hareketleri yapmıştım. En büyük fark bacaklarımda oldu. İç bacak dış bacak çok etkili oldu bende...

üst bacak çok inceldi ama baldır çok kalın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…