• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel soğukluğu cinsel yoldan başka şekilde bulaşabilirmi?!!!

hanha

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
2
0
6
Aydın
Arkadaşlar erkek arkadaşım doktora gitti ve bel soğukluğu teşhisi konuldu.Ilk kez birbirimizle cinsel ilişki yaşadık ve ikimizde başka kimseyle birlikte olmadık. Kendisinden emin olduğunu ve bunun cinsel yolla bulaştığını söylüyor açıkça söyleyemesede benden şüphelendiğini ima ediyor. Bel soğukluğunun istisna olarak cinsel yoldan başka şekilde bulaştığı biri varmı? Lütfen bana yardımcı olun. Çok zor durumdayım.

bu hastalık kesinlikle ve kesinlikle cinsel yolla bulaşır.senin ilkinse eğer bu adam bil ki sen onun ilki değilsin. istersen nette ufak bi araştırma yap, bu bilgiyi yüzde yüz teyit eden makaleler var.
mutlaka doktora git sen de . test yaptır. tedavi olmazsan kısır kalabilirsin.erkek arkadasının da güvenilirliğini iyice bir düşün bence.:47:

Kan ve ten temasından, başkasının kullandığı tuvaletten, iç çamaşırından, ıslak yüzeylerden kişiden kişiye geçebiliyor.
Avrupa Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi doktorlarından Op. Dr. Serhat Partalcı; virüs kaynaklı HPV, Siğil, Uçuk, Bel soğukluğu, AIDS, Hepatit B ve C ’ye bir doktorun cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisi koyabileceğine, bunların kan ve ten temasından da geçebileceğini söylüyor... kısacası bacım erkek arkadaşın sana doğruyu söylüyor...eğer dövmesi felan varsa bu konun üzerindede durabilirsiniz...

Arkadaslar bu konu hakkinda bana yardimci olabilirseniz gercekten cok mutlu olurum ben bundan 4 ay once nisanlimda bel soguklugu oldugunu ogrendim hatta o direk benden suphelendi doktora gittim gerekli tahlilleri oldum ve ben de boyle bir durum olmadigi tespit edildi.o da tedavi oldu simdi diyor ki yine tekrarladi bu hep boyle mi olacak diyor ben de artik kafayi yemek uzereyim boyle bir durumum olsa sonucta tahlilde.cikardi degil mi

Back