ben 25 ara vermeden yaptim iki dakika dinlendim diger 25 oyle yaptim yoksa bende zorlanirdimBaşlangıç icin 50 super ben squatta çok zorlaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 25 ara vermeden yaptim iki dakika dinlendim diger 25 oyle yaptim yoksa bende zorlanirdimBaşlangıç icin 50 super ben squatta çok zorlaniyorum
Devam canım bende ev temizligini bitireyim bi oryantalimi yapayımben 25 ara vermeden yaptim iki dakika dinlendim diger 25 oyle yaptim yoksa bende zorlanirdim
ne kadar yapiyosun oryantali bende yapiyim bariDevam canım bende ev temizligini bitireyim bi oryantalimi yapayım
Kafama gore canım ama en az 25 dk yapıyorum gecen 1 saat yaptım bugünde 1 saat yapicam super şekillendiriyor vücudu bildiğin yikaniyorum çok terliyorumne kadar yapiyosun oryantali bende yapiyim bari
ablam cigneyerek kullanmis cayi tabi yinede kişiden kişiye fark gosterebilirben biliyorum onu kabizliga iyi geliyo diye tavsiye etti halam ve babannem onlarda cok ise yaramis bende hicbi etki etmedi
ben direk yutmustum belki ondan fayda etmemistrablam cigneyerek kullanmis cayi tabi yinede kişiden kişiye fark gosterebilir
Olabilir iyice cignemek gerekiyrmusben direk yutmustum belki ondan fayda etmemistr