Bel fıtığı

tncl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
1
0
44
Bir yıldır bel fıtığı, siyatik ağrısı çekiyorum gitmediğim doktor kalmadı fizik tedavi,kayropratik, nokta atışı tedavisi hiç bir çözüm bulamadım ve çalıştığım iş yerimde bir müşterinin tavsiyesi üzerine bir tedavi yolu buldum burdan reklama girmemesi için isim yazamıyorum ben çok çektim yazmak istedim ilgilenen olursa bana yazabilirsiniz

Bir yıldır bel fıtığı, siyatik ağrısı çekiyorum gitmediğim doktor kalmadı fizik tedavi,kayropratik, nokta atışı tedavisi hiç bir çözüm bulamadım ve çalıştığım iş yerimde bir müşterinin tavsiyesi üzerine bir tedavi yolu buldum burdan reklama girmemesi için isim yazamıyorum ben çok çektim yazmak istedim ilgilenen olursa bana yazabilirsiniz
Bu kadar doktor hastane o yöntemi bilmiyor muymuş, sadece tanıdıklara özel miymiş? Size iyi gelen başkasına da iyi gelecek mi garanti veriyor musunuz? Sizinle irtibata geçip o tedaviyi uygulatanlar sakat vs kalsa sorumluluğu alır mısınız? Millet denetlenmeyen sağlık kurumlarından hastanelerden yeterince soğudu korktu rahat bırakın insanları.
Mune Mune

Lütfen buradan veya özel mesaj yoluyla reklam, yönlendirme vb yapmayınız yasaktır.

Merhaba arkadaşlar birkaç aydır belimde ve sağ bacağıma yayılan bir ağrı ve uyuşukluk var. Doktora gittim. Mr istedi. Sonucuna bakalım dedi. Raporum çıktı. Randevu aldım iki hafta var. Merak ediyorum. Acaba öncesinde yorumlayabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

Eklentiler

• 1000072311.jpg
    1000072311.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000072312.jpg
    1000072312.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba arkadaşlar birkaç aydır belimde ve sağ bacağıma yayılan bir ağrı ve uyuşukluk var. Doktora gittim. Mr istedi. Sonucuna bakalım dedi. Raporum çıktı. Randevu aldım iki hafta var. Merak ediyorum. Acaba öncesinde yorumlayabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
Merhaba gittiniz mi acaba doktora görüşebildiniz mi?

X