iyi geceler canım teşekkür ederim :)Ben çıkıyorum cnm iyi geceler istediğin zaman soru sorabilirsin geçmiş olsun cnm tekrar
Bende eskiden oyleydim ama bu fitiklar varya insanın huyunu değiştiriyor ne yazıkki ağrı cekmek çok kötü cnm b12 içmeni öneririm sinir diplerini güçlendiriyor aklında bulunsunyok canım uzun zamandır gitmedim doktoruma. çok ilaç kullanabilen biride değilim
İLGİLENİYORUM ....SİTE DE PAYLAŞILANLAR ÇOK MANTIKLI GELDİ.BENDE DE BEL FITIĞI RAHATSIZLIĞI VARDI .İLERLEMİŞDÜZEYDE İDİ . BİR KAÇ DOKTORA GİTTİM AMELİYAT ÖNERDİLER.BİR ARKADAŞIM .... DİYE BİR ÜRÜN ÖNERDİ. AMELİYATA GEREK KALMADAN FITIĞI TEDAVİ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ. KENDİSİ KULLANMIŞ .BENDE DOKTORA GİDİP ÜRÜNÜ YAZDIRDIM. ZATEN PACK SEKLİNDE BİR ÜRÜN VE COK MEMNUN KALDIM . AMELİYAT DERDİNDEN KURTULMUŞ OLDUM . HEM MADDİ HEMDE SAĞLIK ACISINDAN GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR ÜRÜN HERKESE TAVSİYE EDERİM . BÜYÜK BİR DERTTEN KURTULMUŞ OLDUM. GEREKLİ KONTROLLER YAPILDIKTAN SONRA DOKTORUNUZ REÇETE EDEBİLİYOR. BOŞ YERE GİDİP KENDİNİZİ BIÇAK ALTINA SOKMAYIN DERİM FITIĞI TEDAVİ EDEN YÖNTEM VAR ARTIK. BİRAZ ARAŞTIRIN VE ONA GÖRE BİR YÖNTEM İZLEYİN. AMELİYATA BİR SÜRÜ MASRAF OLACAĞINA BU MEDİKAL ÜRÜN TEK SEFERDE TEDAVİ EDEBİLİYOR . NE AĞRI NE SIZI. SİZİN İÇİN ADRESİDE PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR BELKİ BİR FAYDAM DOKUNUR .BURDAN İNCELERSİNİZ . ZATEN DOKTORUNUZUN YAZMASI LAZIM
Evet oluyo ara ara duzlesme ve kirecleme dedi dr 10 ay önce şimdi kol ağrılarım artınca yeniden mr istedi çekindim bakalım fıtığa çevirmiş olabilir boyun çok kötü bi suru ağrıya ve kaygiya sebep oluyoo hayattan keyif almıyorsun böyle sabah bi uyanıyorum tutuk heryerim
Geçmiş olsun cok zor annemdefe patladı amelıyat dendı sonrası neruda ilacını verdıler. Ağrılar devam kramplar devam kontrolede gitmiyor. Ben neurontını 300 mg kullandım. Yaptırdıgım dolgusu sonrası çeneden kulağa vuran agrı vardı norolojı dr belki sinire bası yapıyordur dıye verdı bıldıgınız estetık çene dolgusu ıcın. İlk gun kullandım gece ıyjuya dalamadım gozlerım yuvasından forlıvak gıbıydı sonra ellerde uyuşma oldu gece sersem gıbı kalkıp uyuşan ellerimle telefon tuşlar gobo elime basıyordum. Sonra o işaç psikolojımı altıst ettı. 10 gun zpr içtim bıraktım. Sonrası kafamda iğnelenmler yanmalar karıncalanmalar şiddetli ağrılar olmaya basladı. Antıdepresanda fayda etmedı bin oişman oldum hem dolgu boyox yaptırdıgıma hem o ilacı kullandıgıma . Hatta yazarken bıle şuan stres oldum basıma karıncalanma olmaya başladıMerhaba,
Yıllardır belim ağrırdı benim. 28 yaşındayım bu arada. Ben hep belim tutuluyor sanırdım. Ta ki 2014'te bacağımda dayanılmaz ağrılar oluşana kadar. Tabii ki yine fıtık aklımın ucundan geçmedi :) Niye düşünemedim bilmiyorum. Ortopedi doktoruna gittim. Çok büyük ve patlamak üzere olan bir fıtık olduğu MR sonucunda ortaya çıkınca, doğru doktoru buldum. Fatih Sultan Mehmet Hastanesindeki beyin cerrahı Dr. Bora Gürer çok iyi bir doktor, hastane de devlet hastanesi olmasına rağmen gerçekten çok kaliyetliydi. Gerçekten çok iyi ilgilendiler benimle. Ameliyat sonrası 1 gün hastanede yatıp çıktım. Fıtığım çok büyük olduğu için, mikro cerrahi değil de açık ameliyat olmak zorunda kaldım. Tabi sonraki 1 hafta evde çok sıkıntılı geçti. Sonrasında toparlanmaya başladım. Ameliyattan 7-8 ay sonra tekrar sağ bacağımda ağrı başlayınca, ilaçlı MR çekildi ve ameliyat bölgesindeki ödemden dolayı sinirlere baskı olduğu ortaya çıktı. 6 ay kadar neurontin ve b vitamini takviyesi kullandım ve öğrendim ki B vitamini sinirlere çok iyi geliyor. Geçenlerde tekrar kontrol amaçlı MR çekildi ve sinir sıkışması görüldü. Tekrar neurontin tedavisi başlandı. Belimin ağrısı birkaç yıl daha geçmeyecekmiş. Toparlanması uzun sürermiş ve başka küçük fıtıklar da varmış. Ama bacağımın ağrısı geçsin diye uğraşıyorum hala. Uzun yürüyüşler sonrasında ve ev işi yaptığımda eskisi gibi olmasa da ağrım oluyor. Bir de söylemeyi unuttum. Neurontin insanı sarhoş ediyor. :) Herkese sağlıklı günler diliyorum.