Öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar,
Ben de üniverisite son yıllarımda böyle bi rahatsızlığa yakalandım,
Çok yorgun bi haldeyken eğilmiş iş yapıyodum,birden doğrulmamla belime bi ağrı girdi,
Önemsemedim dinlenirsem geçer dedim,
Dinlendim falan ama geçmedi ve ben dikkat etmedikçe ağrı arttı,
Okul bitti,işe başladım ama sabah yataktan zor kalkıyodum,sürekli yatmak istiyodum,
Tam doktora gideceğim vakit bacağıma da vurmaya başladı ağrı,merdiven çıkarken bacağım kasılıp kalıyodu,
Doktora gittim neyse,fıtık dedi,yeni henüz dedi,egzersiz ve ilaç verdi,
Tabi ilaçla geçecek bişey değil,egzersizle düzeldim biraz,bacağıma vurması geçti ama ağrı hala vardı,
Sonra bizim bi tanıdığın spor antrenörü hocası varmış,masaj yapıyo düzelirsin dedi,
Geldi adam eve,başladı belimi yağ ile ovmaya,ama ne ovmak,ilk gün belim morardı,o kadar bastırıyodu ki anlatamam,
Sonra bana yürüyüş yapacaksın ve yüzeceksin dedi,kilonu da koruyup kilo almayacaksın dedi,
Ben bi sene falan hem yürüdüm hem yüzdüm,kilom fazla yoktu zaten,
Ve düzeldim arkadaşlar,o ağrı gitti belimden,
Ama hala dikkat ediyorum,aşırı yorulmamaya,çok uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum,
Çok yorulduğumda ya da çok iş yaptığımda yine biraz ağrıyo ama eskisi gibi değil,
Ayrıca ben bişey daha öğrendim,eski bi tedavi yöntemi ama her hastalığa şifa,
Hacamat yaptırıcam ben bi hafta sonra,belki bilirsiniz siz de,kanser hastalarına bile şifa imiş,
Migrene,kısırlığa,fıtığa dahi kesin çözüm diyolar,araştırdım,yaptıranlar çok memnun,hiçbir yan etkisi yok,hem
sünnetmiş,Peygamberimiz de yaptırmış,
Bu ilaçlar 50-60 yıldır revaçta arkadaşlar,eskiler bu hacamatla şifa bulup zinde kalıyolarmış,
İnanmayanlar olabilir,ama araştırın derim,kk da konusu var hatta,ben de açtım bi konu,
ww.hacamat.info adresine bakın derim,her yerinizi kestirmektense son çare bunu da deneyin derim,
Annem de bel fıtığı çekiyo 30 yıldır,her doktor ameliyat dedi,şimdi ona da yaptırıcaz,gelişmeleri yazarım yine,
Ayın 30unda yaptırıcam ben,vücudunuzdaki deri altına birikmiş kirli kanı alıyolar,ve öyle bi rahatlama oluyomuşş ki depresyona strese bile çare deniliyo,
Araştırın görün derim,sonuçta Peygamberimiz yaptırıp bunu tavsiye ettiyse vardır bunda bi şey,şifa ALLAHtan sonuçta...
Sğlıklı günler hepinize...