ağrılarınız ne kadar sürede geçti acaba . benim 11 ay oldu hareket kısıtlılığım devam ediyor ağrılarla birlikteFıtığın yerine gore sonuç çok fark ediyor ben ilk ameliyat olduğumda hergun agliyordum bu ağrıyla nasıl yaşarım diye hayat lüksüm kalmamıştı zamanla biraz rahatliyorsun ve onunla yaşamayı öğreniyorsun inss sizinki de zamanla gececek cnm
Cnm kişiden kişiye değişebiliyor benim çok uzun surdu 3 yıl çok zordu cnm şimdi çok şükür halime diyorumağrılarınız ne kadar sürede geçti acaba . benim 11 ay oldu hareket kısıtlılığım devam ediyor ağrılarla birlikte
anladım geçmiş olsunCnm kişiden kişiye değişebiliyor benim çok uzun surdu 3 yıl çok zordu cnm şimdi çok şükür halime diyorum
Teşekkürler cnm sanada egzersiz yapabiliyormusunanladım geçmiş olsun
hayır cnmTeşekkürler cnm sanada egzersiz yapabiliyormusun
bende yapamiyorum sadece yuruyus sende dene yuruyus bana çok iyi geldihayır cnm
belli bir süre yürüyorum sonra belim katılaşıyo ağrı giriyobende yapamiyorum sadece yuruyus sende dene yuruyus bana çok iyi geldi
evlimisin cnm sendebelli bir süre yürüyorum sonra belim katılaşıyo ağrı giriyonapıcam bilmiyorum. mr raporumu gören doktorlar ilaçlı mr çektirmen gerekiyo fıtık oluşumu mu yapışıklık mı anlaşılabilmesi için diyor.
evimin temizliğini yaptıysam eğer o akşam yandım. belimin üstüne yatamıyorum
İlaçlı mr bende cekilmistim benim iki fıtık duruyormus Dr sadece en kotusunu almış onlarda ağrı yapar demişti drm şuan yine fitikliyim anliyacaginbelli bir süre yürüyorum sonra belim katılaşıyo ağrı giriyonapıcam bilmiyorum. mr raporumu gören doktorlar ilaçlı mr çektirmen gerekiyo fıtık oluşumu mu yapışıklık mı anlaşılabilmesi için diyor.
evimin temizliğini yaptıysam eğer o akşam yandım. belimin üstüne yatamıyorum
yok değilim canım. yürüyüşlemi atlattın ağrılarını? bana yüzmede hiç iyi gelmedi. sen denemiş miydin yüzmeyi ?evlimisin cnm sende
Eskiden bende senin gibiydim günlük islerimi yaptimmi benden mutlusu yok akşam yatağa girdimmi sağdan sola donemiyordum belime bise asiliyordu sanki
aaaa kesin ondandır canımmİlaçlı mr bende cekilmistim benim iki fıtık duruyormus Dr sadece en kotusunu almış onlarda ağrı yapar demişti drm şuan yine fitikliyim anliyacagin
Yüzmeyi denemedim ama yuruyus iyi geldi bide belini her zaman sıcak tutyok değilim canım. yürüyüşlemi atlattın ağrılarını? bana yüzmede hiç iyi gelmedi. sen denemiş miydin yüzmeyi ?
aynen sıcak tutmak şart, yoksa daha fazla ağrı çekerizYüzmeyi denemedim ama yuruyus iyi geldi bide belini her zaman sıcak tut
Evet cnm ne yazıkki öyle bu ağrılar gecmeyince Dr gittim yine ameliyat dediler olmadım birinciden ne gordumde ikinciyi olayım dedim ciktimaaaa kesin ondandır canımmbak üzüldüm şimdi
Ben dışarı çıkarken içi yünlü korse mutlaka takarim kisinaynen sıcak tutmak şart, yoksa daha fazla ağrı çekeriz
hadi yaEvet cnm ne yazıkki öyle bu ağrılar gecmeyince Dr gittim yine ameliyat dediler olmadım birinciden ne gordumde ikinciyi olayım dedim ciktim
Benimki tekrar değil cnm Dr ameliyatta almamış küçük diyehadi yasenin baya ciddi durumun ozaman. bildiğim kadarıyla amelyat olup fıtık tekrar etmişse büyük olmasada amelyat ediyolar değil mi?
Kullandığın ilaç varmı şuanaynen sıcak tutmak şart, yoksa daha fazla ağrı çekeriz
yok canım uzun zamandır gitmedim doktoruma. çok ilaç kullanabilen biride değilimKullandığın ilaç varmı şuan