bel fıtığı olan hamileler normal doğum yapabilir mi?

bebikim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
15.051
10
41
kızlar bende fıtık var , çoğu kişi de gebelikte ve doğumda sorun olabileceğini söyledi.
Bebeği taşımada zorluk çekebileceğimi ve normal doğum yapamayacağımı söyleyenler oldu.
Henüz hamile değilim ama bu söylentiler beni çok korkuttu. Bu konuda bilgisi olan var mı? :çok üzgünüm:

bel fıtığı olan yok galiba kızlarrr , yazık bana benneyaptımki

valla bende de bel fıtığı var ama henüz hamile olmadım, bilemiyorum. benim de aklıma takılan bir durum bu. mutlaka bizi aydınlatacak birileri vardır burda.

valla bende de bel fıtığı var ama henüz hamile olmadım, bilemiyorum. benim de aklıma takılan bir durum bu. mutlaka bizi aydınlatacak birileri vardır burda.

geçmiş olsun arkadaşım, aynı durumu yaşayan anneler vardır, bizi bilgilendirin kızlar olumunekankayizsmile

selam, ben 33 haftalık hamileyim belimde 2 tane bel fıtığım bir de hemanjiom var 2 cm, bana da gebelik öncesi benzer şeyler söyledi dr lar, ameliyat da demişlerdi ben olmak istemedim bel ağrım ameliyat olmamı gerektirecek boyutta değildi dr lara inat olmadım ameliyat, gebelik öncesi de 5. aydan sonra çalışamazsın, bel ağrısına dayanamazsın, evde istirahatla 9 ayı tamamlarsın dedi doktorlar ama çok şükür 8. ay bitiyo şu ana kadar bel fıtığı olmayan herhangi bir gebeden daha fazla bel ağrım olmuyor, gebeliğimi rahat bi şekilde tamamlayacağımı düşünüyorum, doğum şekli için yine beyin cerrahi uzmanları kesin olarak sezeryan dedi, ama ben normal doğum istiyorum, dr um net bişi sölemedi tekrar bi beyin cerrahi uzmanına görün öyle karar verelim dedi bakalım doğum şeklini haftaya netleştireceğiz ama, doktorlar ne derse desin ne olacağı belli olmuyor :CüvCüv:

yaaaaaaa bende de 2 tane bel fıtığı var ve hamilelik istiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar bu topiği yeni gördüm çok geç cevap veriyorum oyüzden. ama belirtmem lazım. bende de bel fıtığı var ve son 4 haftam kaldı ve şimdiye dek hamileliğim boyunca hiçbir sorun yaşamadım belimle ilgili. sadece bu aralar yeni yeni biraz ağrım oldu ona da zaten bebek doğum kanalına yerleşmeye çalıştığı için dediler ve şu an ağrıyo da diyemem. bilmiyorum hala normal doğum istiyorum. şimdiye kadar bi problem yaşamadımsa doğumda da yaşamam inşallah diyorum . bakalım doktorum ne dicek.

merhaba canım topiğini yeni gördüm bende henüz hamile değilim bendede sağ tarafta bel fıtığı var.fizik tedavi oldum.bitiminde bana hareketler verdiler. doktoruma sordum bebek büyümeye başladığında(4-5aylık)olduğunda ağrıların olur dedi ama dikkat ettikten sonra bişe olmaz dedi.kilo almamaya çalış dedi. hamile kaldığında zaten doktoruna söylersin duruma göre önlem alınır dedi

Kizlar bende bel fitigi vardi 2 tane.gecen yil ocak ayinda ameliyat oldum.simdi 17 haftalik hamileyim suana kadar zorluk yasamadim pek 1 fitigi daha var.dr normal dogumu dusunme bile dedi

Peki şimdi nasılsın.. Dr lar bana da hep ameliyat dediler fıtık için ama ben hala ameliyat yapmadan beni bu işten siyirabilecek bir Dr arıyorum..hamile kalmak istiyordum ama kesinlikle kalmamalisin denildi,gebelikte ameliyat olmam gerekebilir mis..ağrınız oldu mu hiç?

Canim suan 6 aylik hamileyim ama bir sorun yok cok sukur kiloma dikkat ediyorum ama bencede ameliyat olmadan hamile kalma alacagin 1 kg bile agrini arttirir ben ameliyattan sonra rahatladim hamile kaldim

Bel fitigi oldugunda dogumda sezaryandan tum narkoz mu oneriliyor yoksa yarim narkozda alinabilirmi belden asaya yani bilgi verirsniz sevirim smdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…