valla bende de bel fıtığı var ama henüz hamile olmadım, bilemiyorum. benim de aklıma takılan bir durum bu. mutlaka bizi aydınlatacak birileri vardır burda.
kızlar bende fıtık var , çoğu kişi de gebelikte ve doğumda sorun olabileceğini söyledi.
Bebeği taşımada zorluk çekebileceğimi ve normal doğum yapamayacağımı söyleyenler oldu.
Henüz hamile değilim ama bu söylentiler beni çok korkuttu. Bu konuda bilgisi olan var mı? :çok üzgünüm:
kızlar bende fıtık var , çoğu kişi de gebelikte ve doğumda sorun olabileceğini söyledi.
Bebeği taşımada zorluk çekebileceğimi ve normal doğum yapamayacağımı söyleyenler oldu.
Henüz hamile değilim ama bu söylentiler beni çok korkuttu. Bu konuda bilgisi olan var mı? :çok üzgünüm:
Canim suan 6 aylik hamileyim ama bir sorun yok cok sukur kiloma dikkat ediyorum ama bencede ameliyat olmadan hamile kalma alacagin 1 kg bile agrini arttirir ben ameliyattan sonra rahatladim hamile kaldimPeki şimdi nasılsın.. Dr lar bana da hep ameliyat dediler fıtık için ama ben hala ameliyat yapmadan beni bu işten siyirabilecek bir Dr arıyorum..hamile kalmak istiyordum ama kesinlikle kalmamalisin denildi,gebelikte ameliyat olmam gerekebilir mis..ağrınız oldu mu hiç?