bende 5 gun oldu ameliyat olali 20 gun dayandim o lanet sancilara agri kesiciler kas kevseticiler akilli merhemler alabalik kremleri hic birsey 1dk olsun kesmedi agrilarimi. Masajcilara gittim ameliyatlik hastalari ayaga kaldiranlara bana misin demedi fizik tedavici doktor fizik tedavi onerdi 2.seansda agrilarim tavan yapti surunerek ve butun gece aglamaktan balon olmus gozlerle gorunce beni en son beyin cerrahiye yonlendirdi.Orda artik 1 hafta icinde ameliyat olmam gerektigi gidisatin kotuye dogru oldugu soylendi.Idrar yapmakta zorluk cekmeye baslamistim.Bu hastalik en son idrar kesesi kaslarini gucsuzlestirip idrar kacirma sorununu cikariyormus ve o noktadan sonra ameliyat olsanda kaybedilen fonksiyonlar geri gelmezmis.butun bunlari duyduktan sonra bicak altina yatmak pek korkutucu gelmedi.Ankara Baskent hastanesinde beyin cerrahi salih bey cok iyi doktor Allah kendisinden razi olsun yolunu acik etsin beni mikrocerrahi yontemi ile ameliyat etti basarili bi ameliyat oldu.Sinirimin mosmor oldugunu buna nasil dayandigimi soyledi.5 gundur uyuyabiliyorum .oldurucu agrilardan kurtuldum Ancak tamamiyle gecti diyemiycem doktorum bunun normal oldugunu zamanla ve bazi egzersizle duzelecegini soyledi.Sinir agriyi hemen unutmuyormus.Deneyimlerimi paylasmak istedim cunku bende cok arastirmistim insanlarin yorumlarini.Bu arada benim fitik L5 S1 di kalcadan bacaga vuran belimde hic agri yapmayan lanet cinsdendi.Neyse buna sukur diyorum ve herkese sagliklar diliyorum