bel fıtığı ameliyatı olan var mı ?

Merhaba kızlar..... boşuna ameliyat olmayın çünkü tekrarlıyor çevremde çok gördüm bunu vee ben ameliyat olmadan bel fıtığından kurtuldum sayılırrrr :))) % 80 iyileştim hemen gidip aktardan saf magnezyum yağı ve köpekbalığı kıkırdağı kremi alıyorsunuz ikisi en fazla 100 tl tutar bilemedin 120 tl herneyse alın bunları bi tanesini sabah ve öğlen sürün 3-4 dk masajla yedirin diğerini de akşam ve gece sürün yine 3-4 dk masajla iyice yedirin( magnezyum yağı az sürün yoksa yakıyooo) ben ilk zamanlar ikisini düzenli kullandım daha 2.günden büyük etkisi oldu normalde yolda bile yürüyemezdim kalçam da batma oluyırdu hatta işi bırakmak zorunda kalmıştım psikolojim bozulmuştu ama şimdi haftada sadece bir kere magnezyum yağı kullanıyorum o bile ağrıyı kesiyo mutlaka deneyin kime önerdiysem etkisi büyük oldu :)

Merhabalar bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve iki hafta önce ameliyat oldum açık ameliyat çok şükür uyuyorum artık aynı aynı sizin gibiydim doktorların dedikleri dahil aynısını yaşadım şimdi ayak parmaklarımın 4 tanesinde uyuşukluk kalçamda arka bacakta biraz acı oluyor gerince doktor taze ameliyat acısı diyor uyuşuklar en geç 1 sene diyor ilaçlarım var kullanıyorum sizce arka bacak ve kalçadaki bu ağrılar geçecekmi sinir zedelenmesi diyor ve ameliyat tan sonra sen nasıl dayandım dedi allah biliyor ben acılar çektim sanırım birde doktor sanırım biraz da fazla dolanıyorum yatınca pek bişi yok

Merhabalar bende oldum açık ameliyat bendede var uyuşma ayakta bacakta acı sizde geçtimi nekadar zamanda yada hep bumu kalacak

X