• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bel bacak kasık ağrısı hamilelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir de kasıklarda şiddetli ağrı dıye okuyunca dış gebelık mı acaba dedım yanı sızın ıcın. cunku ben dıs gebelık gecırdıgımde bende sıddetlı ağrı gecırdım bı beta hcg degerınıze baktırın
Kadın olmak ne kadar zormuş ya gerçekten.çok yoruldum gerçekten de ne yapacagımı bilmiyorum bnde karantinadayım dışarıya da çıkamıyorum. Bu arada bende de kanda enfeksiyon çıkmıştı ilaç vermişti doktorum. İnşallah tez zaman da temizlenir sizinkide. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Kadın olmak ne kadar zormuş ya gerçekten.çok yoruldum gerçekten de ne yapacagımı bilmiyorum bnde karantinadayım dışarıya da çıkamıyorum. Bu arada bende de kanda enfeksiyon çıkmıştı ilaç vermişti doktorum. İnşallah tez zaman da temizlenir sizinkide. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Peki o düşen et prçasından sonra ağrı devam etti mi?

Evet ediyor bide şöyle birşey oldu afedersin idrar yaparken ağrı var ve çok koyu renkli geliyor

benim yaşadıklarımı ozamanlar yazmıştım oku bi istersen

benim yaşadıklarımı ozamanlar yazmıştım oku bi istersen
Valla adet mi oldüm düşük mü yaptım bnde anlamadım zaten 2 günde kesildi ama tam karnımın ortasında sanki küçük bir top var şişlik inmiyorda şimdi sadece sık idrara çıkıyorum midem çok bulanıyor halsizim başka birşey kalmadı yarın Bi test yapacagım doktora giderim yada sağlık bakanlığını arayacgm karantinadayız diye nasıl olacaksa bilmiyorum valla ya çok teşekkür ederim yorumların için inşallah Allahın izni ile ikimizde hamile olduğumuz günleri de yazarız buraya 🤗🙏🙏

Valla adet mi oldüm düşük mü yaptım bnde anlamadım zaten 2 günde kesildi ama tam karnımın ortasında sanki küçük bir top var şişlik inmiyorda şimdi sadece sık idrara çıkıyorum midem çok bulanıyor halsizim başka birşey kalmadı yarın Bi test yapacagım doktora giderim yada sağlık bakanlığını arayacgm karantinadayız diye nasıl olacaksa bilmiyorum valla ya çok teşekkür ederim yorumların için inşallah Allahın izni ile ikimizde hamile olduğumuz günleri de yazarız buraya 🤗🙏🙏
İnşallah. Bende regl oldum zaten. Ve rahim filmi çekincem inşallah bakalım

İnşallah. Bende regl oldum zaten. Ve rahim filmi çekincem inşallah bakalım
Bnde çektirmiştim rahim filmi çok şükür temiz çıkmıştı.ben baya yol katetmiştim sonra doktorum aşılama düşünmez misin dedi bnde normal yoldan olmaz mı dedim olur dedi hala Bi umut uğraşıyorum kendiliğinden olur diye bakalım kısmet

Ben de bu ay çok umutluydum uzun zamandır ilk kez olabilir diye hissettim.cunku aşağıya doğru çeken bir ağrı vardi hafif kasiklarimda bacaklarım ağrıdı belim ağrıdı.bugun test yaptım yumurtlamadan 11 gun sonra ama negatif. Aşılamaya geçicez artık bu ay.hayirlisiyla saglikla olacağı zaman olacak inşallah kucaklarimiza aliriz🤗

Ben de bu ay çok umutluydum uzun zamandır ilk kez olabilir diye hissettim.cunku aşağıya doğru çeken bir ağrı vardi hafif kasiklarimda bacaklarım ağrıdı belim ağrıdı.bugun test yaptım yumurtlamadan 11 gun sonra ama negatif. Aşılamaya geçicez artık bu ay.hayirlisiyla saglikla olacağı zaman olacak inşallah kucaklarimiza aliriz🤗

Bu ay sanırım mevsimsel geçişten dolayı bnde çevremdede çok kişiden duydum. Bende bu ay bitkisel bir yöntem deneyecgm sonrasında bende artık aşılama yaptıracağım. Hepimizin hakkında en güzeli en hayırlısı olsun inşallah. 🙏

Back