• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bel bacak kasık ağrısı hamilelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bir_umudum_olsun_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
169
40
48
Merhaba kızlar ben 2.5 yıldır evliyim 1.buçuk yıldır bebek için uğraşıyoruz. Bu ay adet günümden 1 hafta önce sancım şiddetli bir bel ağrım başladı adet günüm 7 Eylül Dü 28 günde bir oluyorum genelde hiç şaşmaz o gün olurum. Bugün 9 Eylül hala olmadım. Strestendir diye düşündüm. Ama ilk defa kasıklarım belim ve bacaklarıma vuran şiddetli bir ağrı var. Hafif şeffaf bir akıntım var. Yaz günü çorapla sıcak su torbası ile dolaşıyorum kaslarım rahatlasın diye. Birde mide bulantm var ama kusma yok. Bide bnde doktora gittim bütün testleri yaptırdım benimde eşiminde değerleri güzel çıktı. Ama bir türlü olmuyor. Benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Yorumlarınızı bekliyorum🤗

Bence hamilelik testi evde yapmalısın ya da daha garanti olsun diyorsan hemen hastaneye gidip bir kan tahlili vermelisin 😊 sıcak su torbasını ayaklarının altına koy karın bölgene pek koymamaya çalış şmdilik 😍 inşallah güzel haberlerini alırız 🙏

Bence hamilelik testi evde yapmalısın ya da daha garanti olsun diyorsan hemen hastaneye gidip bir kan tahlili vermelisin 😊 sıcak su torbasını ayaklarının altına koy karın bölgene pek koymamaya çalış şmdilik 😍 inşallah güzel haberlerini alırız 🙏
Çok teşekkür ederim 🥰3 gün geçikti diye yapmak istemedim o hayal kırıklığı çok yordu beni de 😔Bi kaç gün daha bekleyecgim sonrasında test yapmayı düşünüyorum inşallah bende o güzel haberi alırım

Bence hamilelik testi evde yapmalısın ya da daha garanti olsun diyorsan hemen hastaneye gidip bir kan tahlili vermelisin 😊 sıcak su torbasını ayaklarının altına koy karın bölgene pek koymamaya çalış şmdilik 😍 inşallah güzel haberlerini alırız

İnşallah canım 😍
Sizin ne kadar oldu evlilik inşallah rabbim size bu zorlukları yaşamadan nasip etmiştir 🙏🙏

Bende
Merhaba kızlar ben 2.5 yıldır evliyim 1.buçuk yıldır bebek için uğraşıyoruz. Bu ay adet günümden 1 hafta önce sancım şiddetli bir bel ağrım başladı adet günüm 7 Eylül Dü 28 günde bir oluyorum genelde hiç şaşmaz o gün olurum. Bugün 9 Eylül hala olmadım. Strestendir diye düşündüm. Ama ilk defa kasıklarım belim ve bacaklarıma vuran şiddetli bir ağrı var. Hafif şeffaf bir akıntım var. Yaz günü çorapla sıcak su torbası ile dolaşıyorum kaslarım rahatlasın diye. Birde mide bulantm var ama kusma yok. Bide bnde doktora gittim bütün testleri yaptırdım benimde eşiminde değerleri güzel çıktı. Ama bir türlü olmuyor. Benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Yorumlarınızı bekliyorum🤗
Bende aynı şekildeyim şuann. Sanki ben yazıyorum gibi okudum. Kasık ağrım sırt bel ağrım var. Benim akıntı ve bulantım yok sadece. İki günönce test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilir ama bugün duramıyorm akşam iş çıkışı kan testi vermeye gidicem. Ben bi de dış gebelik geçirmiştim inşallah sağlıklı hayırlı bi sonuç alırım

Bende

Bende aynı şekildeyim şuann. Sanki ben yazıyorum gibi okudum. Kasık ağrım sırt bel ağrım var. Benim akıntı ve bulantım yok sadece. İki günönce test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilir ama bugün duramıyorm akşam iş çıkışı kan testi vermeye gidicem. Ben bi de dış gebelik geçirmiştim inşallah sağlıklı hayırlı bi sonuç alırım
İnşallah çok güzel haberler alırsın. Bnde bir kaç gün daha bekleyip test yapacağım inşallah ikimizde güzel haberler alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bende

Birde bende karnımda tam ortasında şişlik oldu 1 2 kilo aldım birden sizdede varmı acaba. İlk hamilelik diye mi herşey gözüme batıyor acaba.

Merhaba arkadaşlar ben dün akşam üzerine doğru adetim başladı ve çok fazla kan çok fazla sancı ile 2 saat yataktan kalkamadım. Ben bunun adet olduğuna neredeyse eminim ama geceden beri ufak ufak et parçası geliyor. Eşim virüs olduğu için karantinadayız hastahaneye de gidemiyorum sancım da biraz hafifliyor ama geçmiyor bu durumu yaşayan varmı benim ne yapmam lazım. Adet oluyorum diye düşünüyorum bu düşük mü acaba. Gerçekten çok korkuyorum.

Bende

Siz gidebildiniz mi hastahaneye acaba ben hasta oldum ama et parçası geliyor bu ne oluyor anlayamıyorum

Merhaba arkadaşlar ben dün akşam üzerine doğru adetim başladı ve çok fazla kan çok fazla sancı ile 2 saat yataktan kalkamadım. Ben bunun adet olduğuna neredeyse eminim ama geceden beri ufak ufak et parçası geliyor. Eşim virüs olduğu için karantinadayız hastahaneye de gidemiyorum sancım da biraz hafifliyor ama geçmiyor bu durumu yaşayan varmı benim ne yapmam lazım. Adet oluyorum diye düşünüyorum bu düşük mü acaba. Gerçekten çok korkuyorum.
bir de kasıklarda şiddetli ağrı dıye okuyunca dış gebelık mı acaba dedım yanı sızın ıcın. cunku ben dıs gebelık gecırdıgımde bende sıddetlı ağrı gecırdım bı beta hcg degerınıze baktırın

evet gittim kanda enfeksiyon cıktı beta hcg 1.20 cıktı. negatif yazıyordu. antibiyotik verdi işte.
sizin et parçası ysa kesin gidin bi görünün düşük yapıyo olabilirsiniz
Eşim de virüs çıktı karantinadayız. Doktorada gidemiyorum. Dün akşam üzeri baya Bi kan geldi sonrasında belimde kasıklarım da 2 saat geçmeyen bir ağrı oldu hiç kalkamadım yerimden. Dün gecede et parçası geldiğini fark ettim. Adetliyken böyle birşey nasıl olabiliyor aklım almıyor

Back