How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bekleyemiyordu.. :)

Inşallah yarın kıpkırmızı çift çizgi çıkar canim :) beklemenin ne olduğunu bilirim hatta negatif olan testlerimle bi çerçeve yapıp pozitif olanı ortasına yapıştırmayı bile düşünmüştüm :KK45:

Darısı başıma inşallah bende göreyim çerçeveleyip saklarım artık.. hala olmadım regl inşallah olmam çok teşekkür ederim

Hala olmadım.. Allahim büyük inşallah olmam..
Stresten heralde baş ağrım tuttu telefona çok bakamıyorum ara ara gelip durumu yazarım herkesten Allah razi olsun..
Iyi ki yazmisim birazda olsa kafam dagildi çok tesekkur ederim hepinize

Stresten heralde baş ağrım tuttu telefona çok bakamıyorum ara ara gelip durumu yazarım herkesten Allah razi olsun..
Olmazsa da nasip degilmis sakin uzulme ve gerilme. Stres hamile kalmayi engelliyor .Ben cok zor hamile kaldim aylarca agladim bir kimyasal yasadim .Ama kendimi hamile hayal etmekten hic vazgeçmedim. Hep dua ettim.

kızlar yerleşme kanaması pıhtı gibi mi oluyor çok açık kahve sarıya yakın bir leke geldi çok az bişi

Olmazsa da nasip degilmis sakin uzulme ve gerilme. Stres hamile kalmayi engelliyor .Ben cok zor hamile kaldim aylarca agladim bir kimyasal yasadim .Ama kendimi hamile hayal etmekten hic vazgeçmedim. Hep dua ettim.

Tabi orası öyle.. ama işte bazen beynim söz geçiremiyor bana odak noktası haline geldi.. çok tesekkur ederim umarım benim içinde iyi sonuclar olur

Tabi orası öyle.. ama işte bazen beynim söz geçiremiyor bana odak noktası haline geldi.. çok tesekkur ederim umarım benim içinde iyi sonuclar olur
canim herseyin hayirlisini istemek lazim elbet anne olacaksin stres yapip odaklanip kendini uzersin hormonlar stresten hamile kalmayi engelliyor eger bu ay nasip degilse baska ugraslar bul kafaya takmamaya calis bak nasil kolay gelecek bebis

canim herseyin hayirlisini istemek lazim elbet anne olacaksin stres yapip odaklanip kendini uzersin hormonlar stresten hamile kalmayi engelliyor eger bu ay nasip degilse baska ugraslar bul kafaya takmamaya calis bak nasil kolay gelecek bebis

Çok haklısınız doktorumda aynı şeyleri söylüyor.. o kadar kafamı dağıtmak için uğraşım varken hala aklım fikrim orda..
Düşükten sonra bu hale geldim :( Düşük yapmam beni çok etkiledi.. hala bile hamile olursam da kaybetme korkusu var içimde

Çok haklısınız doktorumda aynı şeyleri söylüyor.. o kadar kafamı dağıtmak için uğraşım varken hala aklım fikrim orda..
Düşükten sonra bu hale geldim :KK43: Düşük yapmam beni çok etkiledi.. hala bile hamile olursam da kaybetme korkusu var içimde
bende dusuk yaptim agustosta hayirlisi boyleymis dedim sukrettim rabbim eylulde tekrar hamile kalmayi nasip etti evet hala korkum var kaybedecegim diye ama bi yandanda rabbim e emanet diyorum

Gece regl olmuşum :(
muhtemelen sabaha karşı. Moralim çok bozuk.. Başım karnım her yerim ağırıyor akşama kadar yatıcam.. hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.

Gece regl olmuşum :KK43:
muhtemelen sabaha karşı. Moralim çok bozuk.. Başım karnım her yerim ağırıyor akşama kadar yatıcam.. hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.
İnşallah en kısa zamanda beklediğim güzel haberi alırsın umudunu kaybetme

Gece regl olmuşum :KK43:
Canım üzülme bende 13 aydır hep negatif gördüm hatta adet dönemi adet olmayayım diye kendimi öğle bi sıkıyodum ki belki vaktinde gelecekken kendi kendime geciktirdim hep. Baktık nasip olmadı aşılama yaptiricam hafta içi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun InşAllah Allah sağlıcakla hayırlı vakitte nasip eylesin bizlere de anneliği :anneadayı:

Back