- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 28
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Dershane yıllarımdan arkadaşımla sosyal medyalarda ekliydik. Arasıra halimi hatrımı sorardı. Kendilerinin ceviz bahçeleri var çok büyük, bana illa sana ceviz göndereceğim dedi kargoyla. Bir kaç defa ısrar etti ama ben kabul etmedim. Bir kaç arkadaşıma da gönderdim ne var bunda deyince bende karşılığında küçük bir hediye gönderme koşuluyla kabul ettim. Arkadaşım cevizi kargoyla gönderdi, içine de bir kaç hediye daha koymuş. Neyse bu hediyeyi gönderdikten sonra biraz bir kaç kez daha mesaj attı, evlilik düşünüyor musun hayatında biri vardı ne oldu diye sordu. Bitti böyle daha mutluyum dedim.Yaşlarımız geçiyor diye bir şeyler konuştu. Yaş geçiyor diye evlilik düşünmek benlik değil böyle de gayet mıtluyum dedim. Evlenmek istememen sence sağlıklı mı dedi. Tercih meselesi, sağlıklı sağlıksız diye bir şey yok dedim.Sonra ben anladım ki her şey kur içinmiş. Asla aşk gözüyle bakmadığım bir arkadaşım. Niyetinin farklı olduğunu anladım tabi ben. Şuanlık hayatımda kimseye yer yok ne o ne de başkasına dedim. Ben seni görmeye gelmek istiyordum bir başlangıç için falan gibisinden devam etti. Arkadaşlıktan ötesinin benim için mümkünatı olmadı olmaz da dedim. Artık hiç konuşmuyoruz bana gelen hediyenin karşılığını yine de göndermeli miyim. Bir de evliliği tercih etmeme düşüncesi neden sağlıksızlığa yoruluyor