Merhaba hanımlar,hepinize iyi geceler dilerim.
Umarım iyisinizdir.
Ben iyiyim fakat şoktayım.
Evlenme teklifi aldım,evet.
Ama üstün körü..
Geçen yaz (2017) yaz tatilinde bir markete çalışmaya girmiştim,4 ay çalışmıştım aralıklarla.
Daha sonra patronum beni marketten alıp yanına muhasebeye aldı. Hafta sonları gidip yanında çalışıyor,harçlığımı çıkarıyordum.
İlk kez beraber iş için başka bir şehire gitmiştik,kaliteli zaman geçirmiştik. Daha sonra görüşmelerimiz devam etti. Beraber sinema,konser ve kahve etkinliklerimiz oluyordu,anlaşıyorduk.
Sabah beni aradı,iş yerine gelmemi,muhasebe evraklarını ve avans ödemelerini düzenlememi istedi. Normalde bugün çağırmaz,ki avans ödemeleri geçeli de 5 gün oldu. Yetiştiremediğini,yardım etmem için çağırdığını düşündüm.Neyse gittim,gerçekten de işler vardı yetişmemişti,onları yapmaya başladım.
Aradan 1-2 saat geçti ve biz odada uğraşırken adıma çiçek geldi,aldım. Ama ondan geleceği hiç aklıma gelmedi. Bir de güzel bir not yazmış;
Ben leyla bir şekilde çiçeklerin orasında burasında isim ararken kendisinin yolladığını söyledi.Daha sonra akşam çıkışta yemek yedik.
Güzel bir alyans ve güzel bir yüzük çıkarttı masaya.Kendini anlattı.Beni anlattı. Düşüncelerinden ve hayallerinden bahsetti. Sevgili değildik,evet vakit geçirdik ama aramızda sevgililik anlamında birşey yoktu.
Cevap vermedim,veremedim. Ne demeliyim onu da bilmiyorum,mantığımı kullanmak istiyorum. Hayatım tamamen değişebilir.
Karakter olarak çok iyi bir insan; sadece çabuk parlayan ve çabuk sönen,cömert,samimi ve kültürlü.. Evet dersem hayatım değişecek,imkanlarım genişleyecek ve çok büyük fırsatlar elde edebileceğim (iş anlamında) ama aynı zamanda gerçekten sevebileceğim birini istiyorum.
Bu yüzden sizin fikrinizi almak için buraya geldim.Sizce oluru var mı bu işin?Evet demeli miyim? Tanımalı mıyım?