• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklenmedik çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

muktesebat

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
8.207
22.181
548
Bu ne demek!?
geçen ay korona tedavisi gördüm tonla ilaç kullandım.
tsh yüksek çıkıyor yılllardır ilaç kullanıyorum.
Sadece bir kere dikkatsiz davrandım. Belki yarım kere.
Tıkır tıkır adetim gecikti diye şunu yaptım.
Çok endişeliyim, çok korkuyorum, hiç sevinmedim. Lütfen bana testlerin yanlış çıktığını söyleyin.
Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ki. Lütfen endişemi anlayın.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 173
Adetken kullandım, kesin bir iki hafta arası var. Ağrı kesici parol aldım, vitaminler aldım ama o zaman bebek yokmuş Hamile kaldıktan sonra da arvales kullandım (bilmiyordum).
Arada da coraspirin aldım.
Bence hiç bir sıkıntı olmamıştır bilmeden ilaç alan antibiyotik kullanan oluyor corasprin de sorun degil clexane yapılıyor gebelere

Ertesi gün hemen doktora gittim durumu anlattım. Bu bir teratojenmiş, etkisi olduysa büyüdükçe anlaşılırmış. Eğer bebek varken kullanmış olsaymışım aldırmak şartmış. Korkularım yersiz değilmiş. Önce kullandığım için takip edilecek zamanla belli olacak. Bazı C vitaminler de teratojenmiş. Doktora sormadan hiçbir ilaç kullanmamalı.
bakalım neler olacak zaman gösterecek. Gerçekten de test dosdoğru çıkmış.
benim gibi kıyıda köşede muhakkak test bulundurun.
Kaç haftalık gebesin şimdi keseyi gördünüz mü

sizin korkularınızı anlıyorum ve korkmanız cok normal ama sakin olun lütfen, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :anneadayı:
bende o kadar çok istiyorum ki, şöyle kenara koyduğum testlerden yaptığımda bir kere çift çizgiyi göreyim:dua:

sizin korkularınızı anlıyorum ve korkmanız cok normal ama sakin olun lütfen, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :anneadayı:
bende o kadar çok istiyorum ki, şöyle kenara koyduğum testlerden yaptığımda bir kere çift çizgiyi göreyim:dua:
Amin, inşallah görürsünüz en kısa zamanda...
Kaç haftalık gebesin şimdi keseyi gördünüz mü
evet, 5.5-6 daha çok yeni

Endişelerimin büyük kısmını şu ekle açıklamam gerekiyor. Olmasında olduğu kadar olmamasında da hayır vardır, vakti vardır. Doktorla konuşmadan doğrusunu bilemem. Hatta varsa bile doğmadan doğrusunu bilemem. Belki şunu okursanız empati yapabilirsiniz
Eki Görüntüle 2743249
Korkuyorum.
Şuan 32 haftalık hamileyim ve antibiyotik kullanıyorum maalesef.. Kullandığım antibiyotikte de aynı şey yazıyor.. Ve bunu benim doktorum verdi.. Bi taraftan bende endişeliyim ama doktorum bunu kullanmamın kullanmamamdan daha hayırlı olduğunu söyledi 🙄😊

Bu ne demek!?
geçen ay korona tedavisi gördüm tonla ilaç kullandım.
tsh yüksek çıkıyor yılllardır ilaç kullanıyorum.
Sadece bir kere dikkatsiz davrandım. Belki yarım kere.
Tıkır tıkır adetim gecikti diye şunu yaptım.
Çok endişeliyim, çok korkuyorum, hiç sevinmedim. Lütfen bana testlerin yanlış çıktığını söyleyin.
Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ki. Lütfen endişemi anlayın.
Şu fotoğrafı görmek için dualar eden o kadar çok kadın var ki.. Kendinizi hazır hissetmiyosunuzdur anlıyorum sizi asla kınamam haddim degil, sebeplerini vardır kendinizce eminim. Ama olmuş Bi kere hayırlı olsun, bebek bereketiyle gelir sıkıntılarına çare olur inşallah bebek cıvıltıları 👍❤️

Back
X