• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklenmedik çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

muktesebat

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
8.207
22.181
548
Bu ne demek!?
geçen ay korona tedavisi gördüm tonla ilaç kullandım.
tsh yüksek çıkıyor yılllardır ilaç kullanıyorum.
Sadece bir kere dikkatsiz davrandım. Belki yarım kere.
Tıkır tıkır adetim gecikti diye şunu yaptım.
Çok endişeliyim, çok korkuyorum, hiç sevinmedim. Lütfen bana testlerin yanlış çıktığını söyleyin.
Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ki. Lütfen endişemi anlayın.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 173
Bu ne demek!?
Çok endişeliyim, çok korkuyorum, hiç sevinmedim. Lütfen bana testlerin yanlış çıktığını söyleyin.
Hamilesiniz kesin ve net olarak hayırlı olsun adetiniz kaç gün gecikti

Bu ne demek!?
E hadi gözünüz aydın🥰

Sakın aldırmayı düşünmeyin😔 psikolojik onun üzüntüsü ömür boyu yakanızda oluyor. Çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda asla pişman olmayacaksınız. Annelik bambaşka duygu🙏🏻 Ben ilk oğlumda hazır değildim. Çok kötü hissediyordum kendimi ta ki merdivenlerden düşüp acaba ona birşey oldu mu korkusuyla doktorda soluğu alıp kalp atışını duyana kadar. Daha sonra rabbim yine nasip etti ama oğlumun özel durumundan dolayı o dönem bakacak durumda değildik aldırdım.. 1 sene olacaktı şimdi doğsaydı.. şimdi isteyerek yine hamileyim ama o yavrumun ne suçu vardı neden yaptım diye her zaman aklımdadır kendimi yer dururum.
Siz neden istemiyorsunuz?

Sakın aldırmayı düşünmeyin😔 psikolojik onun üzüntüsü ömür boyu yakanızda oluyor. Çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda asla pişman olmayacaksınız. Annelik bambaşka duygu🙏🏻 Ben ilk oğlumda hazır değildim. Çok kötü hissediyordum kendimi ta ki merdivenlerden düşüp acaba ona birşey oldu mu korkusuyla doktorda soluğu alıp kalp atışını duyana kadar. Daha sonra rabbim yine nasip etti ama oğlumun özel durumundan dolayı o dönem bakacak durumda değildik aldırdım.. 1 sene olacaktı şimdi doğsaydı.. şimdi isteyerek yine hamileyim ama o yavrumun ne suçu vardı neden yaptım diye her zaman aklımdadır kendimi yer dururum.
Siz neden istemiyorsunuz?
Bunca ilaç kullandıktan sonra fizyolojik ve biyolojik olarak zarar görmüş olmalıyım. Bedenim buna hazır değil. Aylardır doktora gitmiyorum. Problem oluşmasından korkuyorum. Eğer problem varsa tespit etmek için bile doktora giyilemeyecek bir dönemdeyiz. Yaşım 34. Ne gebe kalmak için takviye kullandım ne genetik testler yaptırdım sıfır hazırlık. Üç dört ay sonrası gibi olsa diye geçiyordu içimden.

Bunca ilaç kullandıktan sonra fizyolojik ve biyolojik olarak zarar görmüş olmalıyım. Bedenim buna hazır değil. Aylardır doktora gitmiyorum. Problem oluşmasından korkuyorum. Eğer problem varsa tespit etmek için bile doktora giyilemeyecek bir dönemdeyiz. Yaşım 34. Ne gebe kalmak için takviye kullandım ne genetik testler yaptırdım sıfır hazırlık. Üç dört ay sonrası gibi olsa diye geçiyordu içimden.
İlk gebelik mi

Bazen hayat planladığımız gibi gitmiyor ama 3-4 ay sonrasıda uzun bir dönem değil zaten. Allah bazen en doğru zamanda veriyor aslında ama bizler iş işten geçince anlıyoruz bunu. Endişelerinizi anlıyorum, fakat anlattıklarınıza göre onca şeye rağmen tutunmuş güçlü bir gebelik görüyorum. Aklınıza bence kötü şeyler getirmeyin. isterimki sonrasında pişman olacağınız birşeyi yapmayın yine de hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X