• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

askitotomsu

Yiğit Aras_SMA destek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
10.869
7.481
448
Selamlar,
Bahceye iznim olmadan yapilan ev konusunu hatırlarsınız. Önerilerinizi dikkate aldım. Çok sakin, pasif kaldığımi, enayilik ettigimi söylemiştiniz ki ben zaten bunun farkındaydım. Sadece sözüm para etmedigi için aynı seyler tekrarlaniyordu.
Bu ev mevzusunda eşimin üstüne gittim dediğiniz gibi. Babasıyla konuşup razı olmadigimi falan soylemis, o da size kalsın o zaman demis güya. Tabii tapuları üzerime yapmak istemedi, ortaklıgi kabul etti, zorla yani. "Tapular yıllarca babanda kaldı, sonra kendi üzerine geçirdin, abin gasp etmeye çalıştı, hepiniz guvenilirsiniz de ben mi değilim?" diye tepki gosterdim. Bu yüzden aramız o zamandan beri çok kötü. Bayramimi dahi kutlamadi.
Neyse bayramda annemi aramışlar, annem ben mutsuz olduğum için caninin sıkkın olduğunu, onlarla konusmak istediğini söylemiş. Bunlar da demis ki: "biz birkaç haftadır bahçedeki evde kalıyoruz (hasat için), kendi evimize gitmiyoruz, sıkılıyorsan oğlum seni de buraya getirsin"
Ben de bu vesile ile bunları aradım. Oranın bize ait olduğunu, annem isterse benim zaten götüreceğimi, kendilerini ev sahibi gibi görmemelerini, oranın çocuklarıma ait olduğunu ve kimseye hibe etmediğimi söyledim. KV sürekli bir şey çıkarıyorsun diye saydırdı, ben konuşmaya başlayınca tel birden kapandı. Ne hikmetse hemen eşimin telini aradılar. Eşim evde yoktu ben açtım, "hayırdır yüzüme kapatıp şikayet için mi arıyorsunuz"dedim. Kp teli alıp saydirmaya başladı. Ben de artık ilk kez içimi döküp dedim ki "sizin yüzünüzden bir yuva yıkılmasın. Aramıza huzursuzluk sokuyorsunuz on yıldır." O da cevaben senin on yıldır yuva yıkmaya niyetin var demek ki dedi ve defalarca tekrarladı. Ben de defalarca yazıklar olsun size, Allah'tan korkun, sizin de kizlariniz var dedim. O bahçeyi çocuklar için aldık, tüm birikikimi oraya verdim dedim. "Senin malın benim malim mi var" dedi. Evet var dedim. Bana salak dedi. Çıldırdım, ne diyorsun sen dedim. Terbiyesiz dedi. Ben de sensin salak terbiyesiz diye bağırıp kapattım. Yılların birikmisligini attım.
Fikrinizi almak istiyorum.
Not: Bahçe isinde kadınlara fikir sormazmis kp. Ama orası ona ait degil

Düzenleme: zaman zaman özelden mesaj atip gelişmeleri soran arkadaşlar oluyor. Eşimle aramız açılmıştı, yine yapıcı ve ılımlı olayım dedim ama iki haftada yine beni çıldırttı. Ona "geçinmeye niyetin varsa çabala yoksa ben bir süreden sonra yoluma bakacagim" dedim. Dört ay geçmesine rağmen ciddi bir adım görmedim.
Doğum günümde hediye almadığı ve bayramımi kutlamadigi için kizmistim. İki gün içinde bir hediye alıp gönlümü al, demiştim, almadı. Hediyem nerede diye sorunca da sen al ben parasını veririm diye cevap vermişti. Çok üzüldüm.Bunların üzerine belki öğretmenler gününde gönlümü alır diye bekledim ama tebrik bile etmedi. Ben evliliği kurtarmasını beklerken o beni umursamadigi için yine saydirip durdum. Ne dedi biliyor musunuz? Babası ve annesi iyi niyetliymis ve "senin malın, benim malim yok" derken "benim malim sizin" demek istiyormuş! Ben onları şeytan gibi görüyormuşum.

Son düzenleme:
Selamlar,
Esim ve ailesi hatta akrabalarıyla ilgili maruz birakildigim sıkıntıları, hadsizlikleri, müdahaleleri bir türlü asamiyor ve unutamıyorum. Araya giderek ciddi mesafe koydum ama yok yine de olmuyor.
Son zamanlardaki vakalarindan birisi ise artık sabrımı iyice zorladı. Meyve bahçeleri var, ürün satıp senelik yüklü miktar kazanıyorlar. Yanında da bize ait küçük bir bahçe var. Buradan hiç bir gelir elde etmiyoruz. Hep ağaçların küçük olduğunu söylüyordu eşim. Üstüne masraf oduyorduk. Gecen sene "bu ağaçlar on senede büyümedi mi" diye kızınca 1000 lira getirdi. Yok efendim 800 lira kazanmışiz, sevgili babası da bize 1000 lira vermis diye gururlaniyor (baban önce bizden aldığı borçları ödesin).
Neyse gelgelelim lohusaydim, eşim bana, bizim bahçenin üzerine babasının ev yaptığını, böylelikle bahçe işlerinde babasına kolaylık olacağını söyledi. Kendi bahçesinde ağaçlardan yer yokmusmus. Eğer biz bahçeyi satarsak evin bedelini babasına odeyecekmisiz. Arkadaşlar ben mi boşuna kızıyorum, bana sormadan baba oğul karar vermişler. O bahçenin ödemesi için her seyimden kıstım çalıştığım halde. Üstelik daha önce de eşimin abisi o bahcenin tapusunu gizlice üzerine geçirmeye çalışmıştı. Eşimi güzel bir hasladim. Çünkü o güzel konuşmadan anlamaz. Sadece kök ailesi ile beni enayi yerine koymaya çalışırlar, maddi manevi sömürmeye calisirlar. Haklısın falan dedi ama sadece göz boyama. "Ben de çalışmaya başlayınca aileme yardım edeceğim" dedim. Çünkü benim aileme yardım etme fikrim onu çok rahatsız ediyor. Hatta annesi bir gün güya bana ayar vermek için komşu kızından bahsediyor, babası perisanmis, yardım topluyormus adam ama öğretmen kızı ona yardım edemezmis çünkü evliymis falan.
Ya gercekten ben bu kadar geçimli biriyken beni canavara donusturecekler. Kizsam olmuyor, alttan alsam olmuyor, kussem ağlasam bagirsam olmuyor. Çok mesafeliyim olmuyor. Ben ne yapayım Allah aşkınıza? Benim gibi andaval bir insana bu insanlarla baş etmek için ne önerirsiniz?
Hemen cevaplayamazsam kusuruma bakmayin
Merak edip gidip eski konuyu buldum

Bu eş sizinle aile olamamış.
Bir de ev yapılması da ha deyince olmaz. Bitene kadar saklamışlar resmen sizden.. Hepsi kötü niyetli.
Az bile söylemişsiniz telefonda
İlk yazdiklarinizda hemfikiriz zaten. İyi yapmış olduğuma sevindim. Sürekli sessiz kalmak beni çok yıpratıyor

eski konularınızı bilmiyorum buraya yazdığınız kadar yorum yapacağım.. ne kadar k.valide k.pederde olsa onlar bizlerden oldukça büyükler siz ne kadar haklı olursanız olun bu konuşma tarzınız pek hoş olmamış bana göre... muhtemelen eşinizde eve gelince büyük bir kıyamet kopmuştur...

Selamlar,
Bahceye iznim olmadan yapilan ev konusunu hatırlarsınız. Önerilerinizi dikkate aldım. Çok sakin, pasif kaldığımi, enayilik ettigimi söylemiştiniz ki ben zaten bunun farkındaydım. Sadece sözüm para etmedigi için aynı seyler tekrarlaniyordu.
Bu ev mevzusunda eşimin üstüne gittim dediğiniz gibi. Babasıyla konuşup razı olmadigimi falan soylemis, o da size kalsın o zaman demis güya. Tabii tapuları üzerime yapmak istemedi, ortaklıgi kabul etti, zorla yani. "Tapular yıllarca babanda kaldı, sonra kendi üzerine geçirdin, abin gasp etmeye çalıştı, hepiniz guvenilirsiniz de ben mi değilim?" diye tepki gosterdim. Bu yüzden aramız o zamandan beri çok kötü. Bayramimi dahi kutlamadi.
Neyse bayramda annemi aramışlar, annem ben mutsuz olduğum için caninin sıkkın olduğunu, onlarla konusmak istediğini söylemiş. Bunlar da demis ki: "biz birkaç haftadır bahçedeki evde kalıyoruz (hasat için), kendi evimize gitmiyoruz, sıkılıyorsan oğlum seni de buraya getirsin"
Ben de bu vesile ile bunları aradım. Oranın bize ait olduğunu, annem isterse benim zaten götüreceğimi, kendilerini ev sahibi gibi görmemelerini, oranın çocuklarıma ait olduğunu ve kimseye hibe etmediğimi söyledim. KV sürekli bir şey çıkarıyorsun diye saydırdı, ben konuşmaya başlayınca tel birden kapandı. Ne hikmetse hemen eşimin telini aradılar. Eşim evde yoktu ben açtım, "hayırdır yüzüme kapatıp şikayet için mi arıyorsunuz"dedim. Kp teli alıp saydirmaya başladı. Ben de artık ilk kez içimi döküp dedim ki "sizin yüzünüzden bir yuva yıkılmasın. Aramıza huzursuzluk sokuyorsunuz on yıldır." O da cevaben senin on yıldır yuva yıkmaya niyetin var demek ki dedi ve defalarca tekrarladı. Ben de defalarca yazıklar olsun size, Allah'tan korkun, sizin de kizlariniz var dedim. Bana salak dedi. Çıldırdım, ne diyorsun sen dedim. Terbiyesiz dedi. Ben de sensin salak terbiyesiz diye bağırıp kapattım. Yılların birikmisligini attım.
Fikrinizi almak istiyorum.
Keşke pişman olacağınız sözler söylemeseydiniz.
Ama olan olmuş.
Öfkenizi biriktirmeden, öfke patlaması yaşamadan çözmeyi deneyin bundan sonra.
Üzüldüm, babasıyla böyle konuştuğunuz bir insanla artık nasıl sevgi dolu bir eş olunur ki.

İlk yazdiklarinizda hemfikiriz zaten. İyi yapmış olduğuma sevindim. Sürekli sessiz kalmak beni çok yıpratıyor
Terbiyesiz ve salak sensin, cümleniz aklınızı kurcaladiysa, hakaret işitmek istemeyen hakaret etmesin..
Hem suçlu hem güçlüler arayıp oğullarına şikayet edeceklermiş bi de

eski konularınızı bilmiyorum buraya yazdığınız kadar yorum yapacağım.. ne kadar k.valide k.pederde olsa onlar bizlerden oldukça büyükler siz ne kadar haklı olursanız olun bu konuşma tarzınız pek hoş olmamış bana göre... muhtemelen eşinizde eve gelince büyük bir kıyamet kopmuştur...
Bir konuyu okuyun vazgecersiniz

İyi yapmışsınız güzellikle olmazsa cazgırlıkla olur 👍🏻
Tabi ki hoş şeyler değil bunarın yaşanması szin açınızda da onların açısında da kötü karşılıklı saygısızlık ama bu süreç buralara sebep oluyor malesef
Ama bence kp kv çok dolmayın tüm suç eşinizin o yanlış davranmış

Keşke pişman olacağınız sözler söylemeseydiniz.
Ama olan olmuş.
Öfkenizi biriktirmeden, öfke patlaması yaşamadan çözmeyi deneyin bundan sonra.
Üzüldüm, babasıyla böyle konuştuğunuz bir insanla artık nasıl sevgi dolu bir eş olunur ki.
Pişman olmayacağım. Aileme çok daha kotulerini yaptilar

Back
X