tesadufen denk geldim resimlere yazmadan gitmeyeyim dedim
masallah cook guzelsin cok yakismissiniz birbirinize Allah devamini nasip etsiin
bu arada anneniz cok dikkatimi cekti ne kadar genc ve guzel gorunuyorkime cektiginiz belli a.s Mutluluklar....
öncelikle Allah tamamına erdirsin gülen yüzünüz solmasın bişey sorcam fotoğraf stüdyosu çeliktepedemiydi
tatlım resimlerini yeni gördüm:asigim:rabbim nazarlardan korusunherşey mükemmel gözüküyor..ayrıca kk daki dostun seçilin,senin için ankaralardan gelmesi ne kadar güzelopuyorumnanaktan
dostluk başka şey vallaboshayallersmilenişanlınla bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım..ayrıca annen çok hoş kadın:jeyyar:
fıstıgımmm canımmm cok olmusunuzz mutlulugunuz gozlerınizden bellı oluyooo cok yakısıyosunuz bırbırınızee cok tatlısınızz rabbım bı omur boyu hep bole mutlu olurusunuz ınsallahh askınız sevgınızz bı omur boyu surer rabbım bı yastıkta kocatsınn gülücüklerinizz bi omur boyu sursunnn ssopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
Çok yakışmışsınız maaşallah canım her zamanki gibi mükemmelsiniz:) Allah nazarlardan saklasın.
En yakın zamanda düğün resimlerinizi de görürüz umarım...
Seçil benim düğünüme de gel kıskandımkaydirigubbakcemile
bende gültepede oturuyorum çeliktepeyide az çok biliyorum
evet arkadaşımda nişan fotolarını orda çektirdi tekrar Allah mesut etsin
Canımmm çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :) Çok güzel olmuşsun maşaallah ya :)
mutluluklar canim cok guzel olmussun allah tamamina erdirsin
anende cok guzelmis :)
Allah tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan mutluluklar maşallah çok güzel olmuşsun
cnmmmmmmm mutluluklarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?