• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

tesadufen denk geldim resimlere yazmadan gitmeyeyim dedim
masallah cook guzelsin cok yakismissiniz birbirinize Allah devamini nasip etsiin:nazar:
bu arada anneniz cok dikkatimi cekti ne kadar genc ve guzel gorunuyor:nazar: kime cektiginiz belli a.s Mutluluklar....

Oooy çok teşekkür ederim yazan ellerin dert görmesin... opuyorumnanaktan

tatlım resimlerini yeni gördüm:asigim:rabbim nazarlardan korusun:nazar:herşey mükemmel gözüküyor..ayrıca kk daki dostun seçilin,senin için ankaralardan gelmesi ne kadar güzelopuyorumnanaktan
dostluk başka şey vallaboshayallersmilenişanlınla bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım..ayrıca annen çok hoş kadın:jeyyar:

öncelikle Allah tamamına erdirsin gülen yüzünüz solmasın bişey sorcam fotoğraf stüdyosu çeliktepedemiydi

tşk ederimmm opuyorumnanaktan evet çeliktepe / royal fotoğrafçılık
tatlım resimlerini yeni gördüm:asigim:rabbim nazarlardan korusun:nazar:herşey mükemmel gözüküyor..ayrıca kk daki dostun seçilin,senin için ankaralardan gelmesi ne kadar güzelopuyorumnanaktan
dostluk başka şey vallaboshayallersmilenişanlınla bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım..ayrıca annen çok hoş kadın:jeyyar:

sağol canım benimmm allah razı olsun... evet dostluk böyle bişey işte kaydirigubbakcemile5 sağolsun beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadı canım arkadaşım :1hug: annem içinde ayrıca tşkler canım opuyorumnanaktan

fıstıgımmm canımmm cok olmusunuzz mutlulugunuz gozlerınizden bellı oluyooo cok yakısıyosunuz bırbırınızee cok tatlısınızz rabbım bı omur boyu hep bole mutlu olurusunuz ınsallahh askınız sevgınızz bı omur boyu surer rabbım bı yastıkta kocatsınn gülücüklerinizz bi omur boyu sursunnn ssopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

fıstıgımmm canımmm cok olmusunuzz mutlulugunuz gozlerınizden bellı oluyooo cok yakısıyosunuz bırbırınızee cok tatlısınızz rabbım bı omur boyu hep bole mutlu olurusunuz ınsallahh askınız sevgınızz bı omur boyu surer rabbım bı yastıkta kocatsınn gülücüklerinizz bi omur boyu sursunnn ssopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

canım benım allah razı olsun amin inşallah çok sağol canım darısı başına :)

Çok yakışmışsınız maaşallah canım her zamanki gibi mükemmelsiniz:) Allah nazarlardan saklasın.
En yakın zamanda düğün resimlerinizi de görürüz umarım...

Seçil benim düğünüme de gel kıskandımkaydirigubbakcemile

Çok yakışmışsınız maaşallah canım her zamanki gibi mükemmelsiniz:) Allah nazarlardan saklasın.
En yakın zamanda düğün resimlerinizi de görürüz umarım...

Seçil benim düğünüme de gel kıskandımkaydirigubbakcemile

Duygucum çok teşekkür ederim.Önce seninkileri görelimde bana daha zaman çok :)

Allah tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan mutluluklar maşallah çok güzel olmuşsun:nazar::nazar::nazar:

Çok yakışmışsınız birbirinize ve çok güzel, düğün gibi nişan yapmışsınız gerçekten,o mutluluğa da bu yakışır bence. Mutluluklar diliyoru. ve düğün resimlerinizi bekliyorum inş. :nazar:

Back