• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

canım benim yaaaa, hem duygulandım bakarken hem de sanki kendi nişan resimlerime bakıyormuşum gibi oldum :1rolleyes: çok güzel olmuşsun tatlım zaten görmüştük stüdyolarınızı, bunlar da birbirinden güzel a.s.
inşallah mutluluğunuz hep böyle ömüürrrr boyuuu sürerrrr :nazar:
bir de düğün resimlerimi koycam demişsin ya, canım ya inşallah koy, onlara da böyyylee güzel yorumlar yapalım :3:

canım benim yaaaa, hem duygulandım bakarken hem de sanki kendi nişan resimlerime bakıyormuşum gibi oldum :1rolleyes: çok güzel olmuşsun tatlım zaten görmüştük stüdyolarınızı, bunlar da birbirinden güzel a.s.
inşallah mutluluğunuz hep böyle ömüürrrr boyuuu sürerrrr :nazar:
bir de düğün resimlerimi koycam demişsin ya, canım ya inşallah koy, onlara da böyyylee güzel yorumlar yapalım :3:

canım benim çok teşekkür ederim bitanem inşallah ikimizinde düğün resimlerimizi paylaşabileceğimiz zamanlar gelir beyenmene çok sevindim sağol tatlım benim

OĞlumun doĞumgÜnÜnde nıŞanlanmıŞsın:))..umarım sana uĞur getırır.allah tamamına erdırsın dÜĞÜn resımlerınıde gÖrÜrÜz ınŞ.

Back