• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

Ne kadar da mutlu görünüyorsunuz..Herşey çok güzel görünüyor.Allah tamamına erdirsin canım. Aşkınız hiç bitmesin inş.MUTLULUKLAR.. boshayallersmile

aslıcım çok hoş çıkmışsınız.
gerçekten düğün gibi olmuş nişanınız.
herşey mükemmel olmuş.
inan gözlerim doldu resimlere bakarken mutluluktan.
allah tamamına erdirsin.
çok yakışmışsınız. :nazar:

Masallahhh
Allah tamamini erdirsin
Insallah hep mutlu olursunuzz
elbisen, saclarinn, herseyinle mukemmel olmussun
yuzunuz hep guler insallah
darisi basimaa

canııım çok tatlı olmuşsun..Allah bir ömür mutlu etsin..

içten gülüşlerin hiç eksik olmasın inşallah..

Çok yakışmışsınız :)
Düğün resimlerinizide büyük bi heyecanla bekliyorum hadi hayırlısı
Allah tamamını erdirsn

Maşallah çok tatlı olmuşunuz Hep mutlu olun sağlıcakla kalın..

Allah bozmasın canım zaman çabucak geçsin sizin için 5 ay sonra düğün resimlerinizi de görelim :) çok tebrik ediyorum mutluluklar

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah tamamına erdirsin.
Ömür ßoyu mutluluklar. :nazar:

harika olmuşsunuz. allah tamamına redirsin :nazar:

cnm benim maşallah çok güzel olmuşsun çok güzel kıyafetinin rengi sana yakışmış allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

Ne kadar da mutlu görünüyorsunuz..Herşey çok güzel görünüyor.Allah tamamına erdirsin canım. Aşkınız hiç bitmesin inş.MUTLULUKLAR.. boshayallersmile

aslıcım çok hoş çıkmışsınız.
gerçekten düğün gibi olmuş nişanınız.
herşey mükemmel olmuş.
inan gözlerim doldu resimlere bakarken mutluluktan.
allah tamamına erdirsin.
çok yakışmışsınız. :nazar:

ne kadar güsel fotolar bunlar aslıcım Rabbim tamamına erdirsin işallahh :nazar:

Allah tamamına erdirsin..alkisalkisalkis
Her şey çok güzel görünüyor..:nazar: a.s.

Harikaaa görünüyorsunuz. Darısı benim başıma inşallah.:Saruboceq:

Masallahhh
Allah tamamini erdirsin
Insallah hep mutlu olursunuzz
elbisen, saclarinn, herseyinle mukemmel olmussun
yuzunuz hep guler insallah
darisi basimaa

maşallahhh mutluluğunuz daimi olsun
darısı düğün resimlerinizi görmeye.

çok güzel olmuşsunuz allah tamamına erdirsin inş mutluluklar:nazar:

canııım çok tatlı olmuşsun..Allah bir ömür mutlu etsin..

içten gülüşlerin hiç eksik olmasın inşallah..

canım arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun... inşallah düğün resimlerimide hayırlısıyla paylaşacağım günlere ermek nasip olur ...

melodim o dolan gözlerine kurban olurum seninn.. tşk derim bitanemmm

ruyamsin beyenmene çok sevindim canım çok sağol

allegria canım ınsallah hızlıca geçer zaman yaaaa

canım benım cok begendım cookk..zemuszemus sacın makyajın kıyafetın cok guzel olmussun bayıldım..41 kere maslalah ınsallah hep bole gulersınız ıkınızde..cok yakısmısınız cok begendım sızı..resımlerınıze bakarken duygulandım..mutlulugunuz hıc bozulmasın ınsallah..dugununuze gelmek ısterım eger ıstanbulda olursa..bu mutlulugu yakından gormeyı cok ısterım..opuyorumnanaktan

allah mutluluğunuzu daim etsin çok imrendim sana :( bir ömür benim annemle sevgilim böyle sevmeyecek birbirini

allah mutluluğunuzu daim etsin çok imrendim sana :( bir ömür benim annemle sevgilim böyle sevmeyecek birbirini

canım benim kıyamam yaa... herşeyde vardır bir hayır canım sen sevginin peşinden git allaha dua et... elbet herşey rayına oturacaktır bak gör.. seveni görür allah..

sımdı gordum hersey cok guzel gorunuyor mutluluklar canım

sağol canım benim

canım benım cok begendım cookk..zemuszemus sacın makyajın kıyafetın cok guzel olmussun bayıldım..41 kere maslalah ınsallah hep bole gulersınız ıkınızde..cok yakısmısınız cok begendım sızı..resımlerınıze bakarken duygulandım..mutlulugunuz hıc bozulmasın ınsallah..dugununuze gelmek ısterım eger ıstanbulda olursa..bu mutlulugu yakından gormeyı cok ısterım..opuyorumnanaktan

canım benım beyenmene cok sevındım cok tsk edıyorum.... dugunumuz ıstanbulda canım beklerım walla cokta sevınırım 4,5 ay sonra :)) cok mutlu ettın benı soylemen bıle o kadar guzelkı.. opuyorumnanaktan

tü tü ! maşalllahhhhhhhh! çok yakışmışsınız :) Allah tamamına erdirsin inşallah ....

sağol canım aminnnnnnnn :Saruboceq:

çok mutlu olun inşşş

Allah tamamına erdirsin tatlım mutluluğunuz ve gülen yüzünüz hiç bozulmasına.s.
canlarım benim çoooooooook teşekkür ederim amin inşallahh..... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Back