Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yakışmışsınız birbirinize ve çok güzel, düğün gibi nişan yapmışsınız gerçekten,o mutluluğa da bu yakışır bence. Mutluluklar diliyoru. ve düğün resimlerinizi bekliyorum inş.
Çok mutlu görünüyorsunuz Aslı...opuyorumnanaktan
Ne kadar heyecanlı bir an değil mi ?boshayallersmile
Mutluluğunuz bir ömür sürsün, huzurunuz hiç bozulmasın inşallah...
bu arada annen gerçekten süper güzel bir kadın, maşallah ona da size de :1rolleyes:
tatlım şimdi gördüm çok güzel olmuşsun... Allah tamamını erdirsin, mutluluğunun daim olsun.
herşey gönlünce olsun canım.
Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallah çok yakışmışsınız maşallah
allah tamamına erdirsin mutluluklar...
bu arada annenle baban ne kadar genç maşallah.
oyy oy benim güzeller güzeli arkadaşım ben buraya yazmayı unutmuşum aslışım ya ya da yazdım da hatırlamıyom mu ne :) fıstığım benim o gözlerindeki mutluluk hiç son bulmasın ömür boyu sürsün inşallah hep mutlu olun hep gülsün böyle gözlerinizin içi... bugün nasıl karşılaştık ama seninle inan çok mutlu oldum seni gördüğüme çok tatlısın canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok güzel resimler, çok da tatlı olmuşsun maşallah allah tamamına erdirsin
resimle güzel siz güzle bayıldım valla bir ömür boyu mutluluklar
özellikle bahçede çekindiğiniz resimler süper dediğin gibi romantikkkk :asigim: havada aşk kokusu var
canım arkadaşım benimmm.... çok tşk ederim...bugün karşılaşmak benide çok mutlu etti canım benim valla hasta olduğm için pek iyi gözkmüyordum ama sen çok güzel bşeysn btanem ya :)) maşallah sana opuyorumnanaktan
oy kurban olurum sana bitanem benim sen doğal güzelliksin canımm hasta olsan bile yine çok güzeldin opuyorumnanaktan
canım benım allah razı olsun amin inşallah çok sağol canım darısı başına :)