Beklenen ayrılık gerçekleştiiii :(

htekin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
90
5
6
34
Ankara
Selam arkadaşlar; öncelikle desteğiniz için hepiniz sağ olun... Buraya üzülerek yazıyorum, daha önce açtığım konularımı da paylaşmak istiyorum;

Ve sonuç; BİTTİ !!! Bugün konuştuk, bir kaç şeyden yine tartışma çıktı, sonra ben dayanamadım, dedim eskiden bir şeylere tamammül ediyordum, ama artık edemiyorum, birbirimizi daha fazla mahvetmeyelim dedim, sonra o ailesiyle konuştu, bende ailemle konuştum, aileler çok üzüldü, bizde çok üzüldük, herhangi bir anlaşmazlık ya da tartışma olmadı, her şeyi tatlı dille hallettik (bugüne kadar yapamadığımız şeyi ayrılırken yaptık), şimdi benimle arkadaş olarakta olsa görüşmek istiyor, ben ona karşı artık bişey hissedemiyorum, üzülmesin diye de olur dedim, öyle buluşma falan değil, ara sıra telefonda halimi hatrımı sormak gibi... Yarın yeni bir hayata başlıyorum, hepinize destekleriniz için teşekkür ederim, Allah razı olsun, siz hep söylediniz gerçekleri ama insan kabullenemiyor, illa yaşamak lazım... Yarın ilk iş kendime geçici bir iş aramaya başlayacağım, sonra kpss önlisans için dersane araştıracağım (artık hedefler büyüdü evde oturup koca eline bakmak yok), sonra kendi isteğimle kapanmadığım için 1 yıl önce olduğu gibi tesettürden çıkacağım ( birgün gerçekten içimden geldiği zaman kendi isteğimle kapanırım inşallah...) Eee ne diyorsunuz kızlar, toplum beni de kazandı!!! Daha 23 yaşındayım, Rabbim izin verirse hayatımı kendi isteklerim doğrultusunda dolu dolu yaşayacağım, kimseye muhtaç olmadan... Öpüyorum siziiiiiiii iyi ki varsınız kızlar, iyi ki varsın kk!!!!

Son düzenleme:
hakkınızda hayırlısıs olur inşallah, o kararsızlık o kadar kötü ki, inş. artık yeni bi yol çizersiniz

sevindim mi desem üzüldüm mü desem bilemedim ama diyebileceğim tek şey hayırlısı olmuş canım benim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…