Selam arkadaşlar, geçenlerde bir konu açmıştım nişanlımdan ayrıldığıma dair....
Ben ona kıyamadım, elinde çiçekler gelmiş kapıma, ağladı sızladı, dayanamadım, bu ilişkiye son bir şans vermek istedim, belki bir şeyler yoluna girer umuduyla; şimdi birlikteyiz, ama ayrılık sırasında nişanlımla aramda olan tartışmalardan ötürü, ailem artık bu işe pek sıcak bakmıyorlar. Annem ve babam kesinlikle istemiyoruz, evlenirsen yarın boşanıyorum diye kapımıza gelme diyorlar. Canım çok yanıyor, biliyorum onlarda benim mutlu olmamı istiyorlar. Nişanlım aşırı kıskanç ve hayatımdaki bir çok şeyi kısıtladığı için ayrılmıştım ondan. Şimdi bana söz verdi, ben ne yaparsam yapayım saygı duyacağına dair... Bugün sabah dışarı çıktık, akşama kadar çok güzel vakit geçirdik, ve test ettim onu verdiği sözü bugün için tuttu, tabi zamanla göreceğim her şeyi... Kafam o kadar karışık ki, bir yandan canım yanıyor, bir yandan geleceğe dair şüphelerim ve korkularım var, bir yanda sevdiğim gözü yaşlı akıllandım diyor, inşallah beni utandırmaz, ailemi karşıma aldım, inşallah beni mahcup etmez... Paylaşmak istedim...