Yaaa öyle milii, ben de ağrım çok şiddetli olunca üzülmüştüm adet olacağım kesin diye. Mesajınız umut oldu resmen, çok teşekkür ederimBen reglime 5 gün kala erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama adet olmam gereken günde , inanılmaz yoğun adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Hatta dedim ki herhalde testte bir sıkıntı var, ben regl olacağım kesin:) Ama tabi olmadım:)
Adet belirtisi de olabilir tabi ama gelse de hiç moralinizi bozmayın bu ay olmazsa başka bir ay olur.Ama tabii ki inşallah bebiş belirtileridir yaşadığınız tüm belirtilerYaaa öyle milii, ben de ağrım çok şiddetli olunca üzülmüştüm adet olacağım kesin diye. Mesajınız umut oldu resmen, çok teşekkür ederim
Ben bugün regl oldum, tam gününde geldi yine , sağ olsun hiç bekletmezBenim belirtilerim aynen sizinki gibiydi.
İnanılmaz bir bacağa kadar vuran ağrı ayağıma resmen hatta regl oldum olucam diye sürekli tuvalete gidiyordum. Çok afedersin regl sancım kıçıma kadar vurdu.
Artı olarak göğüs uclarimdan anladım ben. normalde göğüs uclarim acımazdi.
Tabi bunlar regl belirtiside olabilir umutsuzluğa düşecek bişey yok ama çok umut edicek biseyde yok bence direkt idrar testi yapın içiniz ferahlasin
Burdayım7 Aralık adet günüm, son 1 haftadır yerleşme kanaması dahil hamilelik belirtileri yaşadım. Bugüne kadar genel kasık ağrısı, yoğunluk sol kasıkta batma, gerilme hırpalanma, sol bacağımı etkileyecek kadar , hareketini kısıtlayacak kadar ağrı söz konusu idi. Bugün ise şiddetli normal regl agrisi eklendi. Ama böyle oldum olacağım öyle o şekilde. Hani yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanamamız olur da bayılacak gibi sancılanırız ya aynı öyle ve regl olmadım daha. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen olduysa yardımcı olur musunuz eğer olmazsam 8 aralık sabah test yapmayı planlıyorum.
Bahsettiğim şekilde mı öğrenmiştiniz gençliğimizi? Ben bu ay regl oldum maalesef, tam gününde geldi yine bekletmedi hiç.Burdayım
Evet regl gününden bir gün sonra kesinleşti hamileliğim. Regl günümde sabah uykumdan uyandım karnımın ağrısına çok korkmuştum tuvalete gidip bakmaya kesin regl oldum diye. Gitmedim tabi korkumaBahsettiğim şekilde mı öğrenmiştiniz gençliğimizi? Ben bu ay regl oldum maalesef, tam gününde geldi yine bekletmedi hiç.
Ayy çok teşekkür ederim, merak edeceğim hicbir şey bırakmadan anlatmışsınızzzEvet regl gününden bir gün sonra kesinleşti hamileliğim. Regl günümde sabah uykumdan uyandım karnımın ağrısına çok korkmuştum tuvalete gidip bakmaya kesin regl oldum diye. Gitmedim tabi korkumaertesi günde olmayınca tekrar test yaptım kıpkırmızı çizgileri görünce hemen hastaneye gittim tabi. Umarım bir sonraki ay sizde bu güzel haberi alırsınız ,
İlk ogrendiginizde beta kaçtı?Evet regl gününden bir gün sonra kesinleşti hamileliğim. Regl günümde sabah uykumdan uyandım karnımın ağrısına çok korkmuştum tuvalete gidip bakmaya kesin regl oldum diye. Gitmedim tabi korkumaertesi günde olmayınca tekrar test yaptım kıpkırmızı çizgileri görünce hemen hastaneye gittim tabi. Umarım bir sonraki ay sizde bu güzel haberi alırsınız ,
100lerde demişti sanırımİlk ogrendiginizde beta kaçtı?
Benim değerim de 72 çıktı yarın tekrar vericem katlandı mi görmek için100lerde demişti sanırım