Beklenen adet günü siddetli agrisini cekip hamile olduğunu ogrenen var mi?

pandalog

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
458
247
29
7 Aralık adet günüm, son 1 haftadır yerleşme kanaması dahil hamilelik belirtileri yaşadım. Bugüne kadar genel kasık ağrısı, yoğunluk sol kasıkta batma, gerilme hırpalanma, sol bacağımı etkileyecek kadar , hareketini kısıtlayacak kadar ağrı söz konusu idi. Bugün ise şiddetli normal regl agrisi eklendi. Ama böyle oldum olacağım öyle o şekilde. Hani yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanamamız olur da bayılacak gibi sancılanırız ya aynı öyle ve regl olmadım daha. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen olduysa yardımcı olur musunuz eğer olmazsam 8 aralık sabah test yapmayı planlıyorum.

Ben reglime 5 gün kala erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama adet olmam gereken günde , inanılmaz yoğun adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Hatta dedim ki herhalde testte bir sıkıntı var, ben regl olacağım kesin:) Ama tabi olmadım:)

Yaaa öyle milii, ben de ağrım çok şiddetli olunca üzülmüştüm adet olacağım kesin diye. Mesajınız umut oldu resmen, çok teşekkür ederim

Yaaa öyle milii, ben de ağrım çok şiddetli olunca üzülmüştüm adet olacağım kesin diye. Mesajınız umut oldu resmen, çok teşekkür ederim
Adet belirtisi de olabilir tabi ama gelse de hiç moralinizi bozmayın bu ay olmazsa başka bir ay olur.Ama tabii ki inşallah bebiş belirtileridir yaşadığınız tüm belirtiler

Benim belirtilerim aynen sizinki gibiydi.
İnanılmaz bir bacağa kadar vuran ağrı ayağıma resmen hatta regl oldum olucam diye sürekli tuvalete gidiyordum. Çok afedersin regl sancım kıçıma kadar vurdu.
Artı olarak göğüs uclarimdan anladım ben. normalde göğüs uclarim acımazdi.
Tabi bunlar regl belirtiside olabilir umutsuzluğa düşecek bişey yok ama çok umut edicek biseyde yok bence direkt idrar testi yapın içiniz ferahlasin

Ben bugün regl oldum, tam gününde geldi yine , sağ olsun hiç bekletmez

Burdayım

Bahsettiğim şekilde mı öğrenmiştiniz gençliğimizi? Ben bu ay regl oldum maalesef, tam gününde geldi yine bekletmedi hiç.
Evet regl gününden bir gün sonra kesinleşti hamileliğim. Regl günümde sabah uykumdan uyandım karnımın ağrısına çok korkmuştum tuvalete gidip bakmaya kesin regl oldum diye. Gitmedim tabi korkuma ertesi günde olmayınca tekrar test yaptım kıpkırmızı çizgileri görünce hemen hastaneye gittim tabi. Umarım bir sonraki ay sizde bu güzel haberi alırsınız ,

Bende adet sancısı gibi belirti olmuştu hatta adet olacam diye düşünüp ped almıştım

Ayy çok teşekkür ederim, merak edeceğim hicbir şey bırakmadan anlatmışsınızzz amin inşallah

Şuan sizinle aynı durumdayım yarın regl tarihim öne gelirim normalde ara ara olacakmışım gibi ağrılarım var şimdi kesildi sabah sol kasığımda bir batma oldu araba binerken yavaş hareket ettim çok heyecanlıyım regl sancılarımdan farklı göğüs uçlarım 10 gündür acıyor geçmedi bi büyüdüler şimdi normale döndüler ama hala ucunun acıması devam ediyor

İlk ogrendiginizde beta kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…