Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiden kişiye çok fark ediyor ya :)
Aynn canım çünkü yumurtama günüyle alakalı bir durum bazıları 20. Gün yumurtlarken bazıları adetin 5. Günü yumurtlar önemli olan değerim sağlıklı şekilde artması en az%60 artmalı ama çoğunlukla 2 kat şeklinde artarKişiden kişiye çok fark ediyor ya :)
Bol bol uyu gez sinemaya git kitap oku612,2 çıkmıştı bat günümde kuzum.
Epey yüksekmis sizinki. Bakalım bende durum ne olacak merakla bekliyorumBen bat in 4. Gunu test yaptirabildim 3284 cikti.
Nerde be kuzum çalışıyorum üstelik zor bir işim varBol bol uyu gez sinemaya git kitap okuuyku depolanamiyor ama yatak keyfi i cikar yani
54 gunluk bebegi olan anne bildiriyor.
Önemli düzenli artması inşallah sağlıkla kucağına alırsınBenim de beklenen adet günü 95 çıktı şimdi.
Belirtilerin neler canımBenim de beklenen adet günü 95 çıktı şimdi.
Sık idrara çıkma şu an için sadece. Bir de 1 hafta önce pembe akıntı gelmişti. Yerleşme kanaması diye düşünüyorum.Belirtilerin neler canım
Kasık ağrın fln oldumu göğüs ucu acıması felanSık idrara çıkma şu an için sadece. Bir de 1 hafta önce pembe akıntı gelmişti. Yerleşme kanaması diye düşünüyorum.
Kasık ağrısı o lekelenmenin olduğu günlerde oldu şimdi yok. Göğüslerde de bir şey yok.Kasık ağrın fln oldumu göğüs ucu acıması felan
Merhaba kasık ağrısı çektğinde dönemde kaç gün sonra pozitifi gmrdün?Kasık ağrısı o lekelenmenin olduğu günlerde oldu şimdi yok. Göğüslerde de bir şey yok.
Sanırım kanama ve ağrıdan 3 gün sonra test yapmıştım, adet günüme de 3 gün vardıMerhaba kasık ağrısı çektğinde dönemde kaç gün sonra pozitifi gmrdün?