Beklemiş gebelik testi pozitif olan var mı ?!

Melisaklccc

Hoşgeldin dua ile beklenenim 💕🤲🏻
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
308
209
Merhaba kızlar benim adetim düzensizdir ihsal mide bulantısı hafif ateş vardı bugün şüphe üzerine gebelik testi yaptım dakika falan tutup beklemedim yoktur nasıl olsa diye bir köşeye kattım daha sonra muhtemelen 4/5 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda testin pozitifti böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ? Böyle olup yanilan oldu mu yarın birde erken gebelik testi yapacağım kan vermek için acele etmek istemiyorum birtane oğlum var 2 yaşında zor oluyor benim için sağlık ocağı hastane işleri emin olunca kan vermek istiyorum ama çokta heyecanlıyım merak ettiğim konu böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG-20220926-WA0007.jpeg
    IMG-20220926-WA0007.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 975
  • IMG-20220926-WA0004.jpeg
    IMG-20220926-WA0004.jpeg
    161,1 KB · Görüntüleme: 763
Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben polikistik overli bir kadınım adetim düzensizdir ihsal mide bulantısı hafif ateş vardı bugün şüphe üzerine gebelik testi yaptım dakika falan tutup beklemedim yoktur nasıl olsa diye bir köşeye kattım daha sonra muhtemelen 4/5 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda testin pozitifti böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ? Böyle olup yanilan oldu mu yarın birde erken gebelik testi yapacağım kan vermek için acele etmek istemiyorum birtane oğlum var 2 yaşında zor oluyor benim için sağlık ocağı hastane işleri emin olunca kan vermek istiyorum ama çokta heyecanlıyım
Şey merak ediyorum neden telefon ve senin görsellerin var . Gebelik testini paylaşsaydin yorumlayabilirdik

Pozitif görünüyor ama beş on dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır diye biliyorumm erken gebelik testi prodoctor öneririm hakkında hayırlısı olsun

Pozitif görünüyor ama beş on dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır diye biliyorumm erken gebelik testi prodoctor öneririm hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah ilk oglumdan sonra hiç böyle görmemiştim pozitif net şekilde yarın eczaneden alacağım erken gebelik testini bulabilirsem alırım o markayı

Hanımlar merhaba
Bende bugün bir test yaptım. Reglime 5 gün var. Kasık ağrım sırt ağrım ve bacak ağrım var.
Testim silik çıktı 5 dk İçinde siz de bakar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 9C5E0C13-F033-4D79-9AD4-262EBD2B25E0.jpeg
    9C5E0C13-F033-4D79-9AD4-262EBD2B25E0.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 1.265
Hanımlar merhaba
Bende bugün bir test yaptım. Reglime 5 gün var. Kasık ağrım sırt ağrım ve bacak ağrım var.
Testim silik çıktı 5 dk İçinde siz de bakar mısınız rica etsem
Bence var gibi ya bende gördüm çizgiyi 🤭keşke benimkide 5 dakika içinde çıksaydı çok karışık durumlar bende

X