- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
benimde bu ay 14 gunum gecmisti elimde test oldugu halde yapmadim yok dedim hep bu gun hastayim 4.gunum ilk gun her ne kadar yoktur dediysemde uzuldum ama atlatiliyo
hepimize bir gun meleklerimiz gelsin insallah bunu yurekten istiyorum
aynı durmde sayılırız benim de adetim 3 gün geçmişti çok umutlanmıştım ama nasip gelecek aylara
canlarım Allah hayırlısını versin o günlerde gelecek hem babannem böyle şaşan adetlere çocuk arıyor derdi arkası bebek tir derdi hayırlısı olsun Allah kucağınızı doldursun inşallah salih evlatlar nasip etsin
şeker pembe cnm ilk kez bu ay gecikti diyosun adetin ozaman ya önümüzdekii ay yada kasım gibi hamile kalıcaksın kesin çünkü adet gecikmesinin sebebi bu durumlarda rahim kendini gebeliğe hazırlıyomuş benimde öle olmuştu 1hafta olmamıştım hamileyim sanmıştım adet olmuştum, ama diğer ay hamileydim inş bidahaki ay hamile haberlerini alırız cnmma.s.
canımm hayırlısı böyleymiş güzelim..inşallah önümüzdeki aylar.umudu yitirmek yokkk...
valla doğru diyorum ben arkadaşımın hiçşaşmayan adeti geçen ay bir hafta gecikti buu ay 8 gün gecikti yine arkadaşım gelir diye bekledi hemşire arkadaşlarının israrıyla test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi.hihoyyyt:ecrin_bebek:canlarım Allah hayırlısını versin o günlerde gelecek hem babannem böyle şaşan adetlere çocuk arıyor derdi arkası bebek tir derdi hayırlısı olsun Allah kucağınızı doldursun inşallah salih evlatlar nasip etsin
valla doğru diyorum ben arkadaşımın hiçşaşmayan adeti geçen ay bir hafta gecikti buu ay 8 gün gecikti yine arkadaşım gelir diye bekledi hemşire arkadaşlarının israrıyla test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi.hihoyyyt:ecrin_bebek:
:dance:kızlar az önce uçuk pembe olmak üzre bi parça kan geldi herkese teşşekkür ederim herşey için tek tek allah raz
ı olsun kendimi daha iyi hissettirdiniz napalım kısmet önümüzdekşi aylaraaaaaaaakaydirigubbakcemile2:içelim::teytey::teytey::teytey::teytey:
şeker pembe cnm ilk kez bu ay gecikti diyosun adetin ozaman ya önümüzdekii ay yada kasım gibi hamile kalıcaksın kesin çünkü adet gecikmesinin sebebi bu durumlarda rahim kendini gebeliğe hazırlıyomuş benimde öle olmuştu 1hafta olmamıştım hamileyim sanmıştım adet olmuştum, ama diğer ay hamileydim inş bidahaki ay hamile haberlerini alırız cnmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?