- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.391
- 133
- 38
- Konu Sahibi Pamukseker123
-
ay evet evdeki son aylarmda akşamlarımı elimde telefon karsımda tv geçirirken bende bu soruyu soruyorum kendime evlilik mi bekarlık mı sultanlıkEvlendiğin kişiye göre değişir ben ikisinde de sultanım Ha tek farkı var annemin evinde telefon elimde koltuğa yapışırdım elim bırak soğuk suya sıcak suya bile girmezdi şimdi mecbur tabi :)
ay evet evdeki son aylarmda akşamlarımı elimde telefon karsımda tv geçirirken bende bu soruyu soruyorum kendime evlilik mi bekarlık mı sultanlık
ay evet iple cektiğim şey nişanlımla geceleri dışarı cıkabilmek şimdi hafta sonu cıktıgımda bile bi dünya tantanaEvlendiğin kişiye göre değişiyo dediğim gibi... Mesela ailemin evinde rahattım ev işi falan yok ama Mesela evliyken de eve kaçta geldim gittim derdi yok çünkü herşeyi eşinle yapıyosun eşin anlayışlı biriyse zaten arkadaşlarınla dışarı çıkmana da karışmıyor yani her türlü sultansın tek fark ev işleri ve daha sonrasında çocuk :)
ay evet iple cektiğim şey nişanlımla geceleri dışarı cıkabilmek şimdi hafta sonu cıktıgımda bile bi dünya tantana
şmdi sinemaya gidemiyoruz akşam 9 da cıksam evdekiler kırk kere ararEn keyifli yanı da o gece 11 de sinemadan çıkıyosun
Bekarken premsesdim evlendim kraliçe oldum:)))Sohbet edelimm, henüz çok yeniyim. Sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?