• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekarlık mı sultanlık yoksa evlilik mi :) ?

Değişik kimiside ahh ah evlenme evlenmee bekarliğın varken tadını çıkar ekmek var mı yok mu fatura yatırıldı mi yatirilmadi mi dert etmediğin donemler aklın varken evlenme gıızıımm çok diyorlarr yaa

Bekarlığın sultanlık olmasi için baba evinde çok rahat evlendiğinde de mutsuz olman lazım

Evliliğin sultanlık olması için de baba evinde mutsuz evlendiğin adamla da mutlu olman lazım

Senin hayatın hangisine giriyor ona göre sen karar ver o_O

Mesela ben baba evinde çook rahatım o yüzden 30 yaşına kadar hiç evlenmedim :KK54:

Bekarim hic evlenmek icin can atmadim. Yalniz ruh esim varsa karsilasmak isterdim.

Ne bekarlik sultanlik, ne de evlilik rezillik. Ikisinin de avantajlari , dezavantajlari var.

Oyle akli havada biri degilim. Daha cok gercekciyim. Ozgurlugume duskunum. Romantiklik sifir bende. Odun deseler yeridir. Romantik bir erkege katlanamam sanirim ama ayni zamanda ormantik bir erkekte istemezdim.

Ben bekarligin avantajlarini birakamadigim icin, bir nevi bunu biraktiricak bir kisi olmadigi icin hala evlenmedim.

Sanirim bu durum boyle gider... Gitsin de. :rapci:

Bekarim hic evlenmek icin can atmadim. Yalniz ruh esim varsa karsilasmak isterdim.

Ne bekarlik sultanlik, ne de evlilik rezillik. Ikisinin de avantajlari , dezavantajlari var.

Oyle akli havada biri degilim. Daha cok gercekciyim. Ozgurlugume duskunum. Romantiklik sifir bende. Odun deseler yeridir. Romantik bir erkege katlanamam sanirim ama ayni zamanda ormantik bir erkekte istemezdim.

Ben bekarligin avantajlarini birakamadigim icin, bir nevi bunu biraktiricak bir kisi olmadigi icin hala evlenmedim.

Sanirim bu durum boyle gider... Gitsin de. :rapci:
Bu kadar da düşüncelerimin aynısı olmaz ki ama yaa :)) hakkımızda hayırlısı

ikiside sultanlık olamaz,saraylarda yaşamıyoruz :D şaka bi yana eşinin evinde baba evinden daha iyi şartlar olursa daha iyi oluyor ama evliliğinde baba evini arıyorsan sıkıntı

bişey sormak istiyorum? eşim benimle yeterince ilgilenmiyor bir soğukluk var . ve geçen internetten bayanlar la konuşma arayışına girdiğine tanık oldum ne yapmalıyım bir fikir verin

Back