günaydınnnn gününüz güzel geçsin sayfamın güzel hatunlarıı.....
iki göz iki çeşmeyim.. tutamıyorum kendimiben dün gece süpriz yapacağım die beni hiç tanımayan insanların yardımlarını istiyorum, saolsunlar ellerinden geleni yapıyorlar, adam kalkmış bana ne diyo
çok canım skkın ya.. ayrılalım dediğim an bitecek asla daha devam etmez, sıkıyorum kendimi söylememk için ama sanırım tutamayacağım kendimi daha fazlaçok mutsuzum ya
nereye gitmiş ? anlamadım ki...
ikinci üyelik olarak hesabı kapatılmış gözüküyor:26:
kavga mı ettiniz canım nedir sorun anlat?:44:
Kızlar benim bünyem çok cabuk kilo alıp, hızlı da verir... Şu an 96-97 kiloyum (yarında elma diyetine baslıyorum zaten ), ben daha öncede kiloluydum, eski erkek arkadaşım askere gittiğinde gelince süpriz olsun die diyete baslamıştım ve 91 den 68 e kadar düşmüştüm, bu da onu biliyor..
Şimdi ben spora yazılmıştım 14 ocakta, ilk hafta 6 gün, ikinci hafta 5 gün gittim, sonra koyverdim.. gidesim gelmiyo valla hiç spora, bu git git dediği için gidiyordum.. 2 gündür misafirlerimiz var kahvaltıya gelip ikindiye gidiyolar, bende spora gidemedim tabi.. spora gitme gitmeme tartışması yaparken, beni sürekli teşvik edemeyeceğini, hırs yapmam gerektiğini, yapacağım diyip yapmam gerektiğini, elin oğlu için uğraştığımı ama bunun hiç bişey yapmadığımı söyledi..
Şimdi haklı diyeceksiniz belki, evet haklı hatta ama söylme tarzı o kadar kırıcı, o kadar inciticiydi ki.. sanki ben çok mutluyum kilolu olmaktan.. sıktığımda 2 haftada 6 kilo veriyorum,sadığımda da 2 haftada 6 kilo alabiliyorum.. benim sürekli aç dolaşmam lazım kızlar zayıflamam için.. bu da bi süre sonra bıkkınlık veriyor, bi kere de diyeti bozunca bozdum diyip salıyorum kendimi.. Yeniden basayana kadar da olan oluyor zaten..
sonuç olarak canım sıkkın işte, acaba ayrılsam mı die düşünüyorum işte.. diyorum ya ayrılalım dersem ayrılır ve bidaha dönmez, öyle biri... o yüzden iyi düşünüp söylemem gerek böyle bişeyi..
canımonu boşver. sen de mutlu olmadığını söylemişsin kilondan zaten. öncelikle kendin isteyerek yap sporunu.
kararlı bi şekilde git spora.
çünkü sporu sadece zayıflamak için değil kendi sağlığın için yapıyorsun.
ideal kiloda olmak da cabası...
tabiki mutlu değilim, kim ister ki kilolu olmak... Daha öncede zayıfladığımdan hep bi nasıl olsa yaparım mantığı var altta yatan o biraz engelliyor galiba kararlı sekilde ilerlememi..
Oda haklı, kötülüğünden demiyo ama çok kırıcı bi şekilde söyledi işte, gerçekleri yüzümü çarptı desek de olur kısaca.. Üzüldüm işte ne bileyim ya..
Dedim ya yarından itibaren elma diyetine baslıyoru die, sporada düzenli sekilde devam edeceğim inş. ama o ayrı bi kenarda.. Ondan ayrılsam mı die de düşünmüyo değilim.. Ağlayıp duruyorum, endime ağlıyorum yani, acınası haldeyim valla..
Başka sehirde 5 yıl yasa, sonra dön baba evine, 1.5 yıldır işsiz ol, evde otur dur, millet sürekli bi laf söylesin sende hıncını yemekten çıkart.. hayatım bu işte
işte senin de yapman gereken iradene hakim olmak.
bunu önce kendin için yap.
sen diyetine başla kararkı bi şekilde ilerle..
erkek arkadaşın hala aynısını yaparsa o zzaman tekrar düşünürsün..
Canim ya neler olmus simdi gordum.
Kilo bu alınır da verilir de. Hepimizin sıkıntılı zamanları oluyor. Bi kere anladigim kadariyla sen sevgi dolu, ince bir kizsin değerini bil. O da senin değerini bilsin.
Kilo vermek istiyorsan yalnızca kendin için ver.
Bugün belki onun da modu düşüktür birsey diyemiyeceğim ama asla kndi degerini göz ardı etme.
Maalesef kilo alınıyor veriliyorda, birde cabuk almasam çok ii olacak
Sevgi dolumuyum bilmiyorum ama sevdiğim insana çok değer veriyorum ama karsılığını göremeyincede kendmi yiyip bitiriyorum, ruh halim pek normal değil sanırım
Ama haklısın insan öncelikle kendisi için kilo vermeli, kilo vermeyi de ok istiyorum da bi türlü o zorlu sürece baslayacak gücü kendimde bulaıyorum.. ama biran önce bulmam lazım.. 16 martta karsısına böyle çıkmak istemiyorum...
Aman cnm olumcul diyetler yapma ltf. Sağlıklı bir diyet uygulamanı tavsiye ediyorum.
Oyle isvec diyetinden fln uzak dur ltf
oha ferşda nerde ne oldu ya :44: