ayy bende hala gülüyorum, birliktesiniz hala insallah.. hiç yaslanmazsın onunla sen :)
Ahh ahhh beynimi dinc tutuyorda, gecen gun boynunu olcuyordum. Nasil sikabilirim diye.
Geldi ilk taslaklar;
Uzakta olsanda yanimda olmalısın daima...
Unutma...!
Gerçek aşk sevdiğini anınca yanmak
Yandıkça sevdireni anmaktır...
Seni her güldümde, uyuduğum ve uyandığında anımsayan sevgilin ihdd...svgililer gunun kutlu olsun
Aşk kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir. Sen bnm kalbimin en önemli misafirisin. Burada olmasanda, her zaman sol yanımdasın. Sadece sevgililer günuümüzde değil sen daimi misafirsin. Umarim hic gitmek istemezsin
Sevgililer günümüz kutlu olsun:))
Ahh ahhh beynimi dinc tutuyorda, gecen gun boynunu olcuyordum. Nasil sikabilirim diye.
Geldi ilk taslaklar;
Uzakta olsanda yanimda olmalısın daima...
Unutma...!
Gerçek aşk sevdiğini anınca yanmak
Yandıkça sevdireni anmaktır...
Seni her güldümde, uyuduğum ve uyandığında anımsayan sevgilin ihdd...svgililer gunun kutlu olsun
Aşk kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir. Sen bnm kalbimin en önemli misafirisin. Burada olmasanda, her zaman sol yanımdasın. Sadece sevgililer günuümüzde değil sen daimi misafirsin. Umarim hic gitmek istemezsin
Sevgililer günümüz kutlu olsun:))
O yazar yazdikca eklerim. En hakiki balik o :)))
kızllaaaarr
benim gibi eyeliner özürlülere gelsin
bayanlar olarak yapamayacağımız şey yok
Bant ile eyeliner nasl ekilir
kızllaaaarr
benim gibi eyeliner özürlülere gelsin
bayanlar olarak yapamayacağımız şey yok
Bant ile eyeliner nasl ekilir
yazdıgınn sözler çok güzelmişş canım valla bende çalablirmiyimmm
Tabii ki, bnm degil maalesef yegenimin :))
yazsana burda..
bakalım
Perfect Eyeliner Tutorial! - YouTube bu da you tube :)) zamaninda izlemisligim var ama ben bantla beceremiyorum:) zamanla el alisiyor. Flormar in dip liner larindan memnunum