bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

bende öleyim biliyor musun çicek alsın biri bana bön bön bakarım suratına

romantizme pek gelemiyorum oğlak burucuyum sanırım ondan
puahahhahahahaha bende napcamı bilemem ama severim yani yapmasada olur gönül asla koymam bana ülker çikolatalı göfreti paket yapıp getirmiş adam

bende onun dogum gununde bildiğin top kek 'in üstüne ev mumu varya beyaz dikti verdim önüne hedşyeside gazateleri buruşturdum buruşturdum top yaptım içine kagıda bak hediyen yazıp nah işareti yaptım kooptu koptuu

Hemen romantik bir mesaj geliyor;

Göz aldanır mide aldanmaz, söz aldatır ben aldatmam, düşman uyur ben uyumam.
Seni seviyorum askiimm.

Sanirim ben epey paslanmisim:))

Seni seviyorum askiimm.

heheh :) paslanmışmısın bilmiyorum ama teşekkür ederim, yardım isteğime tek yardım edensin :)

Seni seviyorum askiimm.

içinde mide geçiyorsa tam ona göre
kaydedicem bu mesajı ben de çok güzelmiş

heheh :) paslanmışmısın bilmiyorum ama teşekkür ederim, yardım isteğime tek yardım edensin :)

kusura bakma valla biz biraz odun kalmışız bu konuda..
sayende öğrendik bak..
bu arada 14 şubatın hangi güne geldiğini bile bilmiyorum

Benim yeğen bilir bu tur seyleri buralardaysan ona sorayim, ps oynuyor icerde. Dogumgünü icin bir kuyu yapmıştı sevgilisine aklın durur. Kisa film cekmisligi bile var. Balik burcu yükseleni yengeç :))

Son düzenleme:
Benim yeğen bilir bu tur seyleri buralardaysan ona sorayim, ps oynuyor icerde. Dogumgünü icin bir kuyu yapmıştı sevgilisine aklın durur. Kisa film cekmisligi bile var. Balik burcu yükseleni yengeç :))

vaaoouuww
onun sevgili pek şanslı
bana hiç yapan olmadı öyle şeyler

bu arada benimki de balık burcu ammaa hiç öyle seyler görmedim, sanırım hiç bi zamanda göremeyeceğim :)

vaaoouuww
onun sevgili pek şanslı
bana hiç yapan olmadı öyle şeyler

Bana bir kere bir orkide geldi
Amaa, arabada getirirken yan koltuga koymus sallana sallana ciceklerinden tek yaprak kalmisti. Off gariim cebinden cikarip diğer yapraklari vermis ve tabi verirken akillara ziyan su repligi kullanmisti;

-orkide guzel, guzel dedin paraya kiydik. Al iste sap gibi dedi. Hayir anlamiyorum niye gul sevmezsin ki. Kir ciceklerinin nesi varmis, amaan al iste butun gece elinde mi geziceksin bu sap gibi cicekle.

- !!!!!!! Bu da bnm yanitim oldu

ayy çoook güldümm yaa

Bu en hakiki balik burcu. Ciziktiriyor bisiler, kac yasindaymis diyor ne kdrdir uzaklarmis:))

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…