bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

ayy bende hala gülüyorum, birliktesiniz hala insallah.. hiç yaslanmazsın onunla sen :)

Ahh ahhh beynimi dinc tutuyorda, gecen gun boynunu olcuyordum. Nasil sikabilirim diye.

Geldi ilk taslaklar;
Uzakta olsanda yanimda olmalısın daima...
Unutma...!
Gerçek aşk sevdiğini anınca yanmak
Yandıkça sevdireni anmaktır...
Seni her güldümde, uyuduğum ve uyandığında anımsayan sevgilin ihdd...svgililer gunun kutlu olsun

Aşk kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir. Sen bnm kalbimin en önemli misafirisin. Burada olmasanda, her zaman sol yanımdasın. Sadece sevgililer günuümüzde değil sen daimi misafirsin. Umarim hic gitmek istemezsin
Sevgililer günümüz kutlu olsun:))

Ahh ahhh beynimi dinc tutuyorda, gecen gun boynunu olcuyordum. Nasil sikabilirim diye.

Geldi ilk taslaklar;
Unutma...!
Seni her güldümde, uyuduğum ve uyandığında anımsayan sevgilin ihdd...svgililer gunun kutlu olsun

Aşk kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir. Sen bnm kalbimin en önemli misafirisin. Burada olmasanda, her zaman sol yanımdasın. Sadece sevgililer günuümüzde değil sen daimi misafirsin. Umarim hic gitmek istemezsin

uuu... ne diyeceğimi bilemedim vallahi, teşekkür ediyorum kuzenine çok çok...

yaa o değil de ikisi de çok güzel olmuş :) keske bi tanecik sey etseymiş, gelde karar ver şimdi :) tekrar teşekkür ederim, kuzenine de sana da..

Geldi ilk taslaklar;
Unutma...!

vvoaauuwww:nazar::nazar::nazar:

Yok :)) you tube a koymadi ama var bende. Uni de de final odevi olarak verdi. Guzel gercekten. İzin verirse eklerim:))

X