bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

hyr benim anlamadıgım ben aşık değilmmş muamlesi görüyorum. Ben dışardaki bakışlara aldırmıyorumi hepsi bu arkadaş fazla takıncalı , farklı görüşlerimiz hepsi bu

öyle bir muamele yok kız sen nerden çıkardın onu

yani ama çocuk çok büyük etken bence evliliklerde ..helede bir yaştan sonra

bende sinir luyorumda senin kadar takmıyorum

bnmde sınırm var öküzleşene kadar bakanalr nysee dizi izliyorum

bende aşırı kıskancım ama bizimki fazla beli etmez birşey oldumu sarılır elimi sıkılaştırır pispis bakar zmirde kaşar çok çifte

Kaşarlar çok yahu
sevgilisi var mı yok mu umrunda değil bunların. salacaksın söyle bir külhanbeyini alacak bunların ateşini nerdeee.

iyice terbiyesiz yaptılar beni çok sinir oluyorum çok

Kaşarlar çok yahu
sevgilisi var mı yok mu umrunda değil bunların. salacaksın söyle bir külhanbeyini alacak bunların ateşini nerdeee.

iyice terbiyesiz yaptılar beni çok sinir oluyorum çok
onlar bilerek sinir etmek için bakıyorlar bence

bende sinir luyorumda senin kadar takmıyorum

bnmde sınırm var öküzleşene kadar bakanalr nysee dizi izliyorum

Edebiyle bakan baksın zaten güzele bakmak sevaptır yani
usturuplu baksınlar yeter ki
içime düşüp takip etmesinler de

yani ama çocuk çok büyük etken bence evliliklerde ..helede bir yaştan sonra

Tabii etken, dogamizda uremek var ama hangimiz esinle evlenirken uremeyle ilgili sikintisi var diye baktiriyoruz. İkimizden birinde bir sorun da olabilir.

Ben sirf cocuk icin evlenip kendini heba eden aileler taniyorum. Cok sikintili bir durum. Yillarca suren hormon tedavileri, kisirlik tedavileri, tup bebek denemeleri vb. Eslerin birbirinden sogumasi bu etkenlerde var.

O yuzden ben bu insanla bir omur gecirmeye hazirmiyim. Gegirince nefret edermiyim, yaslaninca o bana bakar mi, ben ona bakarmiyim.

İlk cikmaya basladigimiz hafta ona bunu sordum. Yarin obur gun hastalansam benimle misin diye. Ve 3 sene snr bir ameliyat gecirdim. İste o zaman bana deger verdigini anladim. Yoksa biz romantik bir cift degiliz maydonoz verir gibi cicek verir. :)) hic mum isiginda yemek yemedik nasil yeriz bilemiyorum. Ama ikimizde maca gideriz, dedikodu yapariz, alisverise gelir saatlerce dolasir benle.

Ama bugun onu lime lime ederim. Cok uzdu beni:))

önce ömrümüzü paylaşacağımız insanı iyi seçeceğiz..
ben aynı evde yaşayabilir miyim diye soruyorum hala kendime..
henüz bahsettiğin kadar ilerleyemedim sanırım benimkinde bi umut yok

önce ömrümüzü paylaşacağımız insanı iyi seçeceğiz..
ben aynı evde yaşayabilir miyim diye soruyorum hala kendime..
henüz bahsettiğin kadar ilerleyemedim sanırım benimkinde bi umut yok
vallaha birlikte yaamadanda bunu anlayamassın inan . evde okadar farklı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…