bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

ferida ben ansıl biriyimm de bakm hele :KK1:

kız senin paykaştığın videoyu yapıyordum bende ... sen simit bölgesi için paylaşmışsın yaa o videolar süper :KK52:
sende çok harbisin bu topikte hepimiz harbiyiz zaten maşşallah:KK52:

Son düzenleme:
vallaha birlikte yaamadanda bunu anlayamassın inan . evde okadar farklı ki:KK15:

kesinlikle canım..

ben sene başında bi kız arkadaşla kalıyodum çok gerildim öğretmenevine geri çıktım..
yani samimi arkadaşla bile aynı evde kalırken sıkıntı oluyorken
evlilik gibi bi konuda tüm hayatını geçireceğin kişiyi iyi seçmek gerekiyor.
ama sen muafsın bu konuda...:KK1::KK1:
ne güzel :KK76:

kız senin paykaştığın videoyu yapıyordum bende ... sen simit bölgesi için paylaşmışsın yaa o videolar süper :KK52:
sende çok harbisin bu topikte hepimiz harbiyiz zaten maşşallah:KK52:
HAHAHAHAHAH:KK1::KK1: kız gece gece zorlama uyku zorlugu çekersin ağrın olur:nazar:
kesinlikle canım..

ben sene başında bi kız arkadaşla kalıyodum çok gerildim öğretmenevine geri çıktım..
yani samimi arkadaşla bile aynı evde kalırken sıkıntı oluyorken
evlilik gibi bi konuda tüm hayatını geçireceğin kişiyi iyi seçmek gerekiyor.
ama sen muafsın bu konuda...:KK1::KK1:
ne güzel :KK76:
aynen aynen, biz ne ler yaaşdık ohoooooooooooooooooo:KK14:

ama biz çok seviyoruz bana sürekli prenses özel biri oldugmu hissettiriyor, sevdiğini söylüyor sürekli, güzel sözler iltifatlar ,

düşünceler 2bucuk senedir zerre değişmedi ya maşllah diyin :nazar::nazar::nazar::nazar: hiç değişmesin ciddi bişi bu 4 seney merdiven dayadık aynı

evdeyiz sürekli monotonlaşmamız gerekirken hala aynı aşkla heycanlayız ay çok güzel birşey buu:nazar::nazar::nazar:

Bazen tartışırız ama gider ekemk poşetni, karıştırır alır kuru ekmek mutfaktan bana bakar miniş minş bende ebbeğimmm diya giderim yanına sarılırım oyy bbeğim o benimm:KK1: öyle işte :KK53::nazar::nazar::nazar::nazar:

abowww .. derinim o sana çok aşık sankim ama .. yazık çocuğa ..çok çektiriyormusun kız:KK52:

yok kızz çektirmiyorum bişey.
sevgi var da aşık olmak için daha zaman var...:KK51::KK51:

HAHAHAHAHAH:KK1::KK1: kız gece gece zorlama uyku zorlugu çekersin ağrın olur:nazar:

ama biz çok seviyoruz bana sürekli prenses özel biri oldugmu hissettiriyor, sevdiğini söylüyor sürekli, güzel sözler iltifatlar ,

düşünceler 2bucuk senedir zerre değişmedi ya maşllah diyin :nazar::nazar::nazar::nazar: hiç değişmesin ciddi bişi bu 4 seney merdiven dayadık aynı

evdeyiz sürekli monotonlaşmamız gerekirken hala aynı aşkla heycanlayız ay çok güzel birşey buu:nazar::nazar::nazar:

Bazen tartışırız ama gider ekemk poşetni, karıştırır alır kuru ekmek mutfaktan bana bakar miniş minş bende ebbeğimmm diya giderim yanına sarılırım oyy bbeğim o benimm:KK1: öyle işte :KK53::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah evlilik aşkınızı öldürmez canım:KK51:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar, toplanmışsınız yine, merak ediyorum neler döktürdünüz ama inan okunacak gibi diil.. kaç sayfa olmuş, ben okuyana kadar bi o kadar daha ilerlersiniz siz:)

Size birşey soacağım, erkek arkadaşıma 14 subatta teslim edilmek üzerebişey yollayacağım da karta ne yazsam bilemedim yaa... Azıcık döktürseniz :) döktürseniz derken uzun uzadıya bişi zaten yazmam da, ne yazabilirim gerçekten bilemedim.. Beceriksizim azıcık bu konularda :)

X