- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
Kis nasil yoooooo
her an biri sayfaya dusup "emmimgillerde kaldigim gece gomsunun oglusu falan felan..." diye hikayeye baslayacak :):)
Kis nasil yoooooo
her an biri sayfaya dusup "emmimgillerde kaldigim gece gomsunun oglusu falan felan..." diye hikayeye baslayacak :):)
fazl tkıyorsun hepsi bu relaxx
sen bi konu öner ne dersin?
nükleer enerjiden bahsedelim mi?
ya da dünyanın oluşumundan?
ben eşref pasadada oturdum oraları biraz pis. ama bir agresizflk görmedim siz yabancısınuz ondan heralde oralaraÜst taraflar peki sahil değil de hataya doğrubildiğin orada yaşıyorlar. benim arkadaşım oturuyordu oralarda onların malum iş saatlerinde çıkamazdık dışarı korkudan bir de agresifler
sevgilime de yazık yani onu düşünüyorum bazen gözü gibi baktığı kıyamadığı insana sokakta başkaları halleniyor
benim içim o kadar geniş değil yani utanıyorum yani bana sevdiğimden başkasının gözlerinin değmesinden. iğreniyorum o derece
derin harbi hatunsun ... koptum burda
kız sus spor salonuna gitmicem valla birdaha
ya bizim burda sırf kadınların gittiği saatler var biliyor musun ..
sabahları oluyor genelde ... öyle bir spor salonu var
reelde de öyle derler kızz çözdün beni bak bi kez daha takdir ettim
benim içimmi geniş yanisevgilime de yazık yani onu düşünüyorum bazen gözü gibi baktığı kıyamadığı insana sokakta başkaları halleniyor
benim içim o kadar geniş değil yani utanıyorum yani bana sevdiğimden başkasının gözlerinin değmesinden. iğreniyorum o derece
sen bi konu öner ne dersin?
nükleer enerjiden bahsedelim mi?
ya da dünyanın oluşumundan?
aboww bu kız çok fena aşıkkk
hyr benim anlamadıgım ben aşık değilmmş muamlesi görüyorum. Ben dışardaki bakışlara aldırmıyorumi hepsi bu arkadaş fazla takıncalı , farklı görüşlerimiz hepsi bu
bende aşırı kıskancım ama bizimki fazla beli etmez birşey oldumu sarılır elimi sıkılaştırır pispis bakarAşık'ımdır söylemesi ayıp
Kıyamıyorum abazaların densizliğine üzülmesine
sevgilime bakan kızlara karşı da ben aynı şeyleri hissediyorum çünküsokakta içine düşecekler cocuğun ya bir de bu modellerimiz çok izmirde- bornova tarafarında bildiğin ilçe ilçe analiz yapmışım
Aşık'ımdır söylemesi ayıp
Kıyamıyorum abazaların densizliğine üzülmesine
sevgilime bakan kızlara karşı da ben aynı şeyleri hissediyorum çünküsokakta içine düşecekler cocuğun ya bir de bu modellerimiz çok izmirde- bornova tarafarında bildiğin ilçe ilçe analiz yapmışım
benim içimmi geniş yani
takmıycaksın herkezi takarsan , böyle olur, bu biraz fakrlı bir bakış, bakışlardan kaçamassın :13:
bir saatten sonra insan sırf çocuk için bile hemen evlenmek istiyor dimi
Nukleer enerji icin su an enerjjm yeterli degil big bang uzun hikaye. Baska konu bulalim diyicektim ki su an bi tiye alinma durumu farkettim