bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

Kis nasil yoooooo
her an biri sayfaya dusup "emmimgillerde kaldigim gece gomsunun oglusu falan felan..." diye hikayeye baslayacak :):)

sen bi konu öner ne dersin?

nükleer enerjiden bahsedelim mi?

ya da dünyanın oluşumundan?

fazl tkıyorsun hepsi bu relaxx:KK14::KK1::KK1::KK1:

sevgilime de yazık yani onu düşünüyorum bazen gözü gibi baktığı kıyamadığı insana sokakta başkaları halleniyor:KK53:
benim içim o kadar geniş değil yani utanıyorum yani bana sevdiğimden başkasının gözlerinin değmesinden. iğreniyorum o derece:KK47:

Üst taraflar peki sahil değil de hataya doğru:KK53: bildiğin orada yaşıyorlar. benim arkadaşım oturuyordu oralarda onların malum iş saatlerinde çıkamazdık dışarı korkudan bir de agresifler:KK53:
ben eşref pasadada oturdum oraları biraz pis. ama bir agresizflk görmedim siz yabancısınuz ondan heralde oralara:KK9:

sevgilime de yazık yani onu düşünüyorum bazen gözü gibi baktığı kıyamadığı insana sokakta başkaları halleniyor:KK53:
benim içim o kadar geniş değil yani utanıyorum yani bana sevdiğimden başkasının gözlerinin değmesinden. iğreniyorum o derece:KK47:

aboww bu kız çok fena aşıkkk:21::nazar:

kız sus spor salonuna gitmicem valla birdaha :KK52:
ya bizim burda sırf kadınların gittiği saatler var biliyor musun ..
sabahları oluyor genelde ... öyle bir spor salonu var :KK52:

ay hani biz izmiriz rahatız ya :KK14:yok öyle şeyler :KK52:

benim içimmi geniş yani:KK14:

takmıycaksın herkezi takarsan , böyle olur, bu biraz fakrlı bir bakış, bakışlardan kaçamassın :13:

sen bi konu öner ne dersin?

nükleer enerjiden bahsedelim mi?

ya da dünyanın oluşumundan?

Nukleer enerji icin su an enerjjm yeterli degil big bang uzun hikaye. Baska konu bulalim diyicektim ki su an bi tiye alinma durumu farkettim:KK43:

Son düzenleme:
aboww bu kız çok fena aşıkkk:21::nazar:

Aşık'ımdır söylemesi ayıp:KK69:
Kıyamıyorum abazaların densizliğine üzülmesine:KK34:

sevgilime bakan kızlara karşı da ben aynı şeyleri hissediyorum çünkü:KK47: sokakta içine düşecekler cocuğun ya bir de bu modellerimiz çok izmirde- bornova tarafarında:KK52: bildiğin ilçe ilçe analiz yapmışım :KK14:

hyr benim anlamadıgım ben aşık değilmmş muamlesi görüyorum. Ben dışardaki bakışlara aldırmıyorumi hepsi bu arkadaş fazla takıncalı , farklı görüşlerimiz hepsi bu :KK4:

sevgilime bakan kızlara karşı da ben aynı şeyleri hissediyorum çünkü:KK47: sokakta içine düşecekler cocuğun ya bir de bu modellerimiz çok izmirde- bornova tarafarında:KK52: bildiğin ilçe ilçe analiz yapmışım :KK14:
bende aşırı kıskancım ama bizimki fazla beli etmez birşey oldumu sarılır elimi sıkılaştırır pispis bakar :KK9: zmirde kaşar çok çifte:KK47:

sevgilisi olana neden bakarlar ki anlamam hiç:KK20:

benim içimmi geniş yani:KK14:

takmıycaksın herkezi takarsan , böyle olur, bu biraz fakrlı bir bakış, bakışlardan kaçamassın :13:

kimi insan umursamaz kimisi çok takar:KK14:
bakmasınlar kardeşim edep var ayıp var. bi gün indiriverecem çantayı kafalarına:KK22:
herkesin sınırları var yani:KK14: benim özelim bu sonuçta.
çok dertlendim ama öyle dekolte süper mini giyen biri de değilim bu arada :KK52:
giysem ne olacak kim bilir düşünmek istemiyorum:KK30:

bir saatten sonra insan sırf çocuk için bile hemen evlenmek istiyor dimi:KK52:

Sirf cocuk demeyelim ama evet ben artik anne olucak olgunluga geldim diyorum, bu hayatta yalniz kalsam da yetistirebilirim gibi geliyor. Ve evett ya hic bebek sevmeyen yolda gordugum tum bebeklere caniiim ya diyorum. Yani bn evlenmeliyim diyecegim. Ama bugun erkek arkimla is konusunda kapistik bakalim:))

X