canım boyum 1.70 şu an 60 küsürüm ... 55 e inmeyi hedefliyorumhoş geldin derin
5 rahat verirsin boy kaç
canım boyum 1.70 şu an 60 küsürüm ... 55 e inmeyi hedefliyorum
5 kilo bakalım ne zamanda gidicekhadi bakalım
ay en güzel peynir ekmek yağ salça acı köy salçası amapeynir ekmeğe kaldım kızlar bu saatte dişime göre bir şey bulamadım
biraz da kardeşimin horoz şekerinden yaladım
yeter bu kadar bana
5 kilo bakalım ne zamanda gidicek
ay en güzel peynir ekmek yağ salça acı köy salçası ama
Nasssınızz kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesin bea
umarım gider .... ama 2 ay falan diyorum ben yavaş yavaş gitsin birdaha gelmesin ... bir ayda verebilirmiyim bilmem ama umarım veririmiyi bir niyet 1 aya kalmaz gider
ay en güzel peynir ekmek yağ salça acı köy salçası ama
Nasssınızz kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesin bea
geldim gelsim rapor verimbiz burdayız asıl sen nerdesiiinn???
iyiyimm kuzucummm gördn işte koşturmacaiyiyizzz senden ne haber
geldim gelsim rapor verim
Sabah 10.30 kalktım benmki aklkmış çayını dmelemiş içmiş çalışyırodu neyyse kalktım bi kahvaltı ahzırladım bensiz yapamz ölsede
İşte sonra yatak odasına girdim yatak çarşafs yastık kılıfları yorgan kılıfları değiştrdim açtım kamı kapıyı ,
yayt odası wv temizledim ,
Alex le sahile yürüyüşe indik , geldim büyük banyoyu temziledim
Geldim oturdum 3-5 tane hoşbeş yendim 3 dilim şimdi salçalı ekemk yedim canım ne isteiğini bilmediğimden
Plates yaapcadım yedim artık yapamam 6yada kadar su içimde yakım 6 da yapıcam programımı çok ara verdim
iyiyimm kuzucummm gördn işte koşturmacahava çok guzel izmirde hani ayzın yanrsında bir gölge bulursun sıcak sıcak eser ya aynen o hava burda
Akşama ne yemek yapcaksınızz anlatın bakım aklımda birşey yok ama
dün gece de çıkıyoruz bile demeden gittiniz
ben dedim vallahdün gece de çıkıyoruz bile demeden gittiniz
ben kalkarım aslında ama napcam kalkıp diyrum 1 haftadır 10larda kalkıyorum normalde 6,7 de kalkan insanalarız biz şuaralr keyfim yokbende yapmaya başlamam lazım pilates ..ben erken kalkayım ebru şallı ile canlı yayın var ya onu yapayım diyorum ama o saatte kalkamıyorum pek ...
yok kıııız görmedim
benimde var topum lastiğim vss .. en çok topta yapılan hareketleri seviyorum ....ben dedim vallah
ben kalkarım aslında ama napcam kalkıp diyrum 1 haftadır 10larda kalkıyorum normalde 6,7 de kalkan insanalarız biz şuaralr keyfim yok
Ben var plates topumu felan lastik ebn netten videoları buldum ezberdede var dambılımda varhuuhhhhhhhuuuuuuuu 2 saate manyak ter döküyorum
ya ben topla karın harektlerine bayılıyorum ve çok zorlanıyorum alt göbek ayva dediğimiz manyak yaktırıyorbenimde var topum lastiğim vss .. en çok topta yapılan hareketleri seviyorum ....
nette var videolar evet ama hani her gün bir program yapıyor ya kadın ondan aslında ona tam uyarsak daha iyi sonuç olur diye düşünüyorum
paylaş şekerya ben topla karın harektlerine bayılıyorum ve çok zorlanıyorum alt göbek ayva dediğimiz manyak yaktırıyor
Ben ebru şallı bazen bakıyroum yanabcılardan dah çok hoşlanıyorum video paylaşayımmı snada