bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

peynir ekmeğe kaldım kızlar bu saatte dişime göre bir şey bulamadım
biraz da kardeşimin horoz şekerinden yaladım
yeter bu kadar bana
ay en güzel peynir ekmek yağ salça acı köy salçası ama

Nasssınızz kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesin bea

biz burdayız asıl sen nerdesiiinn???
geldim gelsim rapor verim

Sabah 10.30 kalktım benmki aklkmış çayını dmelemiş içmiş çalışyırodu neyyse kalktım bi kahvaltı ahzırladım bensiz yapamz ölsede

İşte sonra yatak odasına girdim yatak çarşafs yastık kılıfları yorgan kılıfları değiştrdim açtım kamı kapıyı ,

yayt odası wv temizledim ,

Alex le sahile yürüyüşe indik , geldim büyük banyoyu temziledim

Geldim oturdum 3-5 tane hoşbeş yendim 3 dilim şimdi salçalı ekemk yedim canım ne isteiğini bilmediğimden

Plates yaapcadım yedim artık yapamam 6yada kadar su içimde yakım 6 da yapıcam programımı çok ara verdim
iyiyizzz senden ne haber
iyiyimm kuzucummm gördn işte koşturmaca hava çok guzel izmirde hani ayzın yanrsında bir gölge bulursun sıcak sıcak eser ya aynen o hava burda

Akşama ne yemek yapcaksınızz anlatın bakım aklımda birşey yok ama

bende yapmaya başlamam lazım pilates ..ben erken kalkayım ebru şallı ile canlı yayın var ya onu yapayım diyorum ama o saatte kalkamıyorum pek ...

dün gece de çıkıyoruz bile demeden gittiniz
ben dedim vallah
bende yapmaya başlamam lazım pilates ..ben erken kalkayım ebru şallı ile canlı yayın var ya onu yapayım diyorum ama o saatte kalkamıyorum pek ...
ben kalkarım aslında ama napcam kalkıp diyrum 1 haftadır 10larda kalkıyorum normalde 6,7 de kalkan insanalarız biz şuaralr keyfim yok

Ben var plates topumu felan lastik ebn netten videoları buldum ezberdede var dambılımda var huuhhhhhhhuuuuuuuu 2 saate manyak ter döküyorum

benimde var topum lastiğim vss .. en çok topta yapılan hareketleri seviyorum ....
nette var videolar evet ama hani her gün bir program yapıyor ya kadın ondan aslında ona tam uyarsak daha iyi sonuç olur diye düşünüyorum

ya ben topla karın harektlerine bayılıyorum ve çok zorlanıyorum alt göbek ayva dediğimiz manyak yaktırıyor

Ben ebru şallı bazen bakıyroum yanabcılardan dah çok hoşlanıyorum video paylaşayımmı snada

[video=youtube;Lsj-Q7oNcEA]http://www.youtube.com/watch?v=Lsj-Q7oNcEA[/video]
puhahah bak brudaki şişko kadının abkışalra dikkat et tam makara ya

paylaş şeker

ben yabancılarada bakıyorum ama o hareketler bana zor geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…