Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karıları gödünce bende böyle olayım istegi o banada oluyo ama daha yeni yedim aç olmak gerekkız paylaş paylaşş spor yapasım geldii yapıcam bu videoları ... gaza geldim
[video=youtube;kTfA0S_31L0]http://www.youtube.com/watch?v=kTfA0S_31L0[/video]
hahahah bunalrı gördünmü ben seviyorum bu gacıları izlemeyi
karıları gödünce bende böyle olayım istegi o banada oluyo ama daha yeni yedim aç olmak gerek
evet ama ben pek kas sevmiyorum .. şu yanlardaki fazlalıklar gitsin yeter .. bide kollarım zayıf kaldı epey ..sporu bırakıncakarıları gödünce bende böyle olayım istegi o banada oluyo ama daha yeni yedim aç olmak gerek
hayır güzelim zayıf olmak istemiyorum zaten karın ahrektlerid yapmak için karnının dolu olmaması lazımaç olmak mı
bu kadınlar zayıf değilki ideal..
kendinize yazık etmeyin aç kalcam diye
aç olmak mı
bu kadınlar zayıf değilki ideal..
kendinize yazık etmeyin aç kalcam diye
kaç kilosun kedi?boy kaç ?hayır güzelim zayıf olmak istemiyorum zaten karın ahrektlerid yapmak için karnının dolu olmaması lazım
ben karın kısmında sviyorum kas bacaktada hoş ama onlar kadar roberto karlos gibi değilyok kızzz ben diyetteyim kedicimde bana gaz veriyor
zayıf değiller evet fazla kaslı ama ben kas sevmiyorum bayanda
boyum 172. kilom 50kaç kilosun kedi?boy kaç ?
ben karın kısmında sviyorum kas bacaktada hoş ama onlar kadar roberto karlos gibi değil
boyum 172. kilom 50
hee sorma bu kiloya , basenelrimde var azcıkınn birde bir avuç değil karnım varkız ne güzel inceciksin .... ende 50ydim bir zamanlar şu an 60 küsürüm boy 1.70 5 kilo versem yeter diyorum ben 55 falan .
hee sorma bu kiloya , basenelrimde var azcıkınn birde bir avuç değil karnım var
55de 5 kilocuk kızz 2haftada veririsin benimki 15 kıo veriyor 1 ayda
Arkadaşalrın felan yokmu arkadaş ortamın avrsada hayat güzel. tabi hiç ark yoksa biraz zor oluyorben de geeldimmm! Bekar olmayı hiç sevmiyorum ama ya
Size de öyle olmuyor mu? Sanki kendi kendime giyinip kendime beğendirmeye çalışıyorum artık kıyafetlerimi, yalnızlık zor zanaat!