- 30 Temmuz 2012
- 623
- 3
Masallah nazar degmesin84 dogumluyum, bekarim, isler yolunda gitseydi bu topiğe uğrayamiyacaktım nisanli olacaktim cünkü. Sevgilim var onumuzdeki hafta 9 sene oluyor:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah nazar degmesin84 dogumluyum, bekarim, isler yolunda gitseydi bu topiğe uğrayamiyacaktım nisanli olacaktim cünkü. Sevgilim var onumuzdeki hafta 9 sene oluyor:)))
ben burdayımselam kızlar nerdesiniz
ben burdayım
diyetteyim şeker ..... açım ölüyorum ...hoşgeldin nasılsın
pazaretsi diyeti vayy iyiyim pazartesi temizliğidiyetteyim şeker ..... açım ölüyorum ...
sennn?
yeni hafta yeni diyet .pazaretsi diyeti vayy iyiyim pazartesi temizliği
:)) yasim 28. Yok benim cevremde de yok. Hatta erkek arkadasimla bu seneye kdr 5 sene olmaz diyemucadeleyi ben verdim. Tirstim evlilikten. Ama bu sene hele ki son bir kac aydir, resmen aticam sevgilimi arabanin bagajina, goturucem evlendirme dairesine. Tabii kimseye caktirmiyorum durumu cool davranmaya calisiyorum da :))
İste biyolojik saat dedikleri bole bisi o istiyor. Bir de benim ailem tefferuatli bir evlenme, nisan istiyorlar. O kismi da gozumde buyumuyor degil. :)
Yok olur olmaz biriyle olacak is degil. Once asik olmak lazim :)
selamm canımSelaaaaaaaaaaaaammm
selamm canım
dedim bu bekarlar niye bekarlarrr hoşgeldim öncelikle adım Bahar, topiğe İzmit'ten katılıyrum .21 yşndayım.
valla onu bizde bilmiyoruz ..neden bekarız diye memnun oldum canım ....
yeni hafta yeni diyet .
bu sefer kararlıyım inşş ....
bende planet pembe diye bir kanal var sabah akşam pembe dizi veriyor ona bakıyordum
dedim bu bekarlar niye bekarlarrr hoşgeldim öncelikle adım Bahar, topiğe İzmit'ten katılıyrum .21 yşndayım.
ne kadar fazlan var
günaydınn herkese ...
güzel bir hafta diliyorum
selam kızlar nerdesiniz
derinnn tünaydınnn
iyi yaptın oohh sefan olsun .günaydıııın
bu arada daha mesaj yazarken tünaydın diyon yaaa takdir ettim seni
yeni kalktım evet itiraf ediyorum işte