- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
84 dogumluyum, bekarim, isler yolunda gitseydi bu topiğe uğrayamiyacaktım nisanli olacaktim cünkü. Sevgilim var onumuzdeki hafta 9 sene oluyor:)))
84 dogumluyum, bekarim, isler yolunda gitseydi bu topiğe uğrayamiyacaktım nisanli olacaktim cünkü. Sevgilim var onumuzdeki hafta 9 sene oluyor:)))
bende de aynı dert var valla.herşey yolunda gitse önümüzdeki yaza düğün olacaktıı.2 ay içerisinde herşeyi yapacaktık.hayırlısı olsun bacım
haa haaa...evet şekeim süründürürsen yaranıosun genelde erkeklerede sevince uygulamay geçemion işte
bende de aynı dert var valla.herşey yolunda gitse önümüzdeki yaza düğün olacaktıı.2 ay içerisinde herşeyi yapacaktık.hayırlısı olsun bacım
Hayirlisi olsun cnm, ama bu sefer herseyim hazirdi cok uzuldum ertelemeye:/
kafan rahat yani
bizde sevgili olabilir ama evliik şartı var.
henüz resmiyet kazanmayan ilişkiler
nerde öğrencisin bölüm?
internette bi sorun oldu :)
acik ogretimde okuyorum isletme henuz 1 ci sinif :/
2 yildir baska baska unive baslayip birakiyorumda :)
iliskiler konusuna gelince resmiyetsizi de bi yere kadar ama sonrasi hevesin geciyoresmiyet istiyorsun bence
resmiyet şart canım açtığımız konuyla alakalı dedim ben..
evliler hariç demek istedim
söz nişan olabilir
ben yanlis anlamisim o zaman kusura bakmayin :)
Ahh ahh cekmeliyiz ya olmasi dert olmamasi dert napicaz biz bekarlik sultanlikda oda bi yere kadar :)
İlk defa son birkac aydir. Biyolojik saatim evlen evlen, sonra da cocuk cocuk diye alarm veriyor.:)
:) yasiniz kac sizin ?
valla ben halimden memnunum gerci yasadigim toplumda yasim gelmis gibi gozukuyo arkadaslarimin cogu anne oldu
bazen insanin piskolojiside bozuluyo bende mi sorun var benim niyenisanlim yok sevgilim niye yok
ne bekliyorum he biri cikiyo begenmiyoruz oda var e sonucta olur olmaz biriyle yada istemedigimiz biriylemi olalim oda olmaz tabi e sonucumuz da boyle oluyor
ne konuşuyorsunuz kızlar:)
:)) yasim 28. Yok benim cevremde de yok. Hatta erkek arkadasimla bu seneye kdr 5 sene olmaz diyemucadeleyi ben verdim. Tirstim evlilikten. Ama bu sene hele ki son bir kac aydir, resmen aticam sevgilimi arabanin bagajina, goturucem evlendirme dairesine. Tabii kimseye caktirmiyorum durumu cool davranmaya calisiyorum da :))
İste biyolojik saat dedikleri bole bisi o istiyor. Bir de benim ailem tefferuatli bir evlenme, nisan istiyorlar. O kismi da gozumde buyumuyor degil. :)
Yok olur olmaz biriyle olacak is degil. Once asik olmak lazim :)