bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

84 dogumluyum, bekarim, isler yolunda gitseydi bu topiğe uğrayamiyacaktım nisanli olacaktim cünkü. Sevgilim var onumuzdeki hafta 9 sene oluyor:)))

bende de aynı dert var valla.herşey yolunda gitse önümüzdeki yaza düğün olacaktıı.2 ay içerisinde herşeyi yapacaktık.hayırlısı olsun bacım

Eveet bayaga hayatimda iki kisiyle ciktim orta ikide cikmaya basladigim erkek atkadasimla 4 sene ciktim.
18/19 yasimda da simdiki erkek arkadasimla cikmaya basladim:))

Uzun iliskilerim oldu hep:)

kafan rahat yani
bizde sevgili olabilir ama evliik şartı var.
henüz resmiyet kazanmayan ilişkiler
nerde öğrencisin bölüm?

internette bi sorun oldu :)
acik ogretimde okuyorum isletme henuz 1 ci sinif :/
2 yildir baska baska unive baslayip birakiyorumda :)
iliskiler konusuna gelince resmiyetsizi de bi yere kadar ama sonrasi hevesin geciyo resmiyet istiyorsun bence

internette bi sorun oldu :)
acik ogretimde okuyorum isletme henuz 1 ci sinif :/
2 yildir baska baska unive baslayip birakiyorumda :)
iliskiler konusuna gelince resmiyetsizi de bi yere kadar ama sonrasi hevesin geciyo resmiyet istiyorsun bence

resmiyet şart canım açtığımız konuyla alakalı dedim ben..
evliler hariç demek istedim
söz nişan olabilir

bende de aynı dert var valla.herşey yolunda gitse önümüzdeki yaza düğün olacaktıı.2 ay içerisinde herşeyi yapacaktık.hayırlısı olsun bacım

Hayirlisi olsun cnn, gonlunuzce olsun hersey. Bende bu forumda ekime kadar kalirim, ekime kdr kesin bekarim:)) orasi kesinlesti:)

İlk defa son birkac aydir. Biyolojik saatim evlen evlen, sonra da cocuk cocuk diye alarm veriyor.:)

:) yasiniz kac sizin ?
valla ben halimden memnunum gerci yasadigim toplumda yasim gelmis gibi gozukuyo arkadaslarimin cogu anne oldu
bazen insanin piskolojiside bozuluyo bende mi sorun var benim niyenisanlim yok sevgilim niye yok
ne bekliyorum he biri cikiyo begenmiyoruz oda var e sonucta olur olmaz biriyle yada istemedigimiz biriylemi olalim oda olmaz tabi e sonucumuz da boyle oluyor

:)) yasim 28. Yok benim cevremde de yok. Hatta erkek arkadasimla bu seneye kdr 5 sene olmaz diyemucadeleyi ben verdim. Tirstim evlilikten. Ama bu sene hele ki son bir kac aydir, resmen aticam sevgilimi arabanin bagajina, goturucem evlendirme dairesine. Tabii kimseye caktirmiyorum durumu cool davranmaya calisiyorum da :))
İste biyolojik saat dedikleri bole bisi o istiyor. Bir de benim ailem tefferuatli bir evlenme, nisan istiyorlar. O kismi da gozumde buyumuyor degil. :)

Yok olur olmaz biriyle olacak is degil. Once asik olmak lazim :)

bir saatten sonra insan sırf çocuk için bile hemen evlenmek istiyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…