bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

ya insan sevdiğini bulunca evlenmeli tabi müsaitse yani durumlar .... seninki karşılasın o zaman biraz destek versinnn sana ..... yani ne bileyim öyle olmaz mııı kiii:KK52:

onun annemin böyle düşündüğünden bile haberi yok, söyleyemem öyle sey :) su sınav gecsinde artık bi şekilde izin verirler heralde, kötü bişey yapmıyorum ki sonuçta :)

oo sen epey çıtırsın ona göree :KK52:

benimde son sevgilim 12 yaş falan büyüktü benden .. kıymetimi bilemedi ayrıldıkk:KK43:
:KK43::KK43:
gideene çok takam bazen ben bile çok sıkılyıroum bunalıyorum bayıyor beni:KK31:

gitsemmi diyorum biz ne kavgalar yaptık ben hep affetmtim gidemiyorum ya , avli gibi birşey bağlı gibi çok sinirleniyorum ama bırakmak gelmiyor içimden:KK1:

ohoooooo ben kartlaşmışım bunu anladım bari yaş sınırı koyun sz kızlar:KK25:

Simdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarim
ama sirinimdir her seferimde kaynarim:)

Amanin bir izmirli:) cigdem dddigine gore. Ciks gelme o zaman yanyana gelirssk ben ister istemez cirkinim sendromu yasarim:)
devam alırım söyleyeyim .... mezun etmeyecem kolay sizi burdan derslerinizi iyi çalışınnn:KK52:
:KK52:

16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım:KK54:

Evet çırıtrım haal çıtırım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK45::KK53:

ben 18 o 31 :KK9:

kızlar evii grdünmüzmüüüüüüüüüüüüüü:KK60:

E 18 olunca dogal olarak:) hey gidi 18 teeeeeee nerelerde kaldi benim icin

Simdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarim
ama sirinimdir her seferimde kaynarim:)

Amanin bir izmirli:) cigdem dddigine gore. Ciks gelme o zaman yanyana gelirssk ben ister istemez cirkinim sendromu yasarim:)

E 18 olunca dogal olarak:) hey gidi 18 teeeeeee nerelerde kaldi benim icin
kaç yaşındasın kızlar bi yazın nerelisiniz bi biyografi gibi herkez alıntısız bi yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa çıldırtmayın benüüüüü:KK35::KK36:
merhabalarrr bekarlar burada toplanıyor dediler geldik :KK17:
ene ehoşgeldinn canım:KK3::KK3:

gideene çok takam bazen ben bile çok sıkılyıroum bunalıyorum bayıyor beni:KK31:

gitsemmi diyorum biz ne kavgalar yaptık ben hep affetmtim gidemiyorum ya , avli gibi birşey bağlı gibi çok sinirleniyorum ama bırakmak gelmiyor içimden:KK1:
şimdi şöyle bebeğim sen 18 sin ya oda 31 yani olgun senden sen ona bağlanmışsındır kolay bırakamazsın ...oda bunu biliyor .erkeğin olgun olması iyidir ama .gerçi benim annem kıyameti koparmıştı biz evlenicez diye neyse ayrıldıkda bayram etti kadın :KK52:

Kis devamlilik zorunlukhgu mu var:)[/QUOTE]

Uğrayamazsam nerdesin kaçak demek yok ozmn:)):KK14:

şimdi şöyle bebeğim sen 18 sin ya oda 31 yani olgun senden sen ona bağlanmışsındır kolay bırakamazsın ...oda bunu biliyor .erkeğin olgun olması iyidir ama .gerçi benim annem kıyameti koparmıştı biz evlenicez diye neyse ayrıldıkda bayram etti kadın :KK52:

kıızz bazen de alışkanlık oluyo aayrılıamıyosun..
eskiden vardı bende öyle bi tane neyseki kurtuldum:KK52::KK52:

kıızz bazen de alışkanlık oluyo aayrılıamıyosun..
eskiden vardı bende öyle bi tane neyseki kurtuldum:KK52::KK52:

ben pat diye ayrılıyorum yaa karşımdakide şaşırıyor ... ne oldu bu kıza diye .içime atarım söylemem bir sinirlerinirim hadi giderim :KK52::KK52::KK52:
amann yaa valla bana nerde arıza o geldi şimdiye kadar o yüzden kimseyide kaybettiğimi düşünmüyorum ... kendileri düşünsün..dertlerine yansınlar:KK52::KK52::KK52:

kıızzz kedii evin pek güzlmiş huzur içinde oturmak nasip olur inşallah..
arasıra çaya da gelirim 1 saatlik yol:KK34:

kaç yaşındasın kızlar bi yazın nerelisiniz bi biyografi gibi herkez alıntısız bi yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa çıldırtmayın benüüüüü:KK35::KK36:

ene ehoşgeldinn canım:KK3::KK3:

enee hoşbuldumm :KK1:

ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum :KK1:

kızzzz sana birşey analtayım bak

Ben anneme gitmeme zor izin veriyor neden. dersen yalnız kalamk istemyor , evden çıkalı 5 dk oluyor arıyor bebğim naptın gel hadi özledim

Hergün sürekli birşe y isitoynmu canın birşey çekiyormu kuzumm bebğim aşkım :KK16:

eve gidyroum sürekli arıyor, naptın napıyon yemek ye üsütünü sıkı giyin hadi gelll gell gelllll gelde kucagına yatım ya açıktım ben seni özledm vs vs:KK1::KK1: bana çok bağlı çoook aşırı kardeşi bile ben abimi böyle hiç tanımazdım dedi annesi bile bu çocuk sana yapıyor herşeyi bizeçorap bile almadı bugune kadar derdi ..:KK17:

ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum :KK1:

kıızzz kedii evin pek güzlmiş huzur içinde oturmak nasip olur inşallah..
arasıra çaya da gelirim 1 saatlik yol:KK34:
eneeeeeeee nerde oturuyon gıııııııııı çoş gel annem tanışalımm
baktım canım çok güzel ... manzara harika ... iyi günlerde oturun inşşş ...:KK52:
sağol annem allahım bin kat güzelleri sizin olsun.:KK14:

hhahhaahha :KK60:

kız kalk yapta rahat rahat otur banyo yap ohh mis yat uyu:KK19:

X