- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
bencede evet çok güzelllsorma yaa bayanlara alınacak çok şeyy var ama olsun güzel bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede evet çok güzelllsorma yaa bayanlara alınacak çok şeyy var ama olsun güzel bu
bencede evet çok güzelll
işteyim ama hala hastayım başım ağrımadığı için geldim ama :2::2:evet nasıl gidiyo
işteyim ama hala hastayım başım ağrımadığı için geldim ama :2::2:
doktora gitmedim hala :2:kız bi iyileşemedinn
geldim geldimm
hoşbuldum nasılsınnnhosbuldum sende hoşgeldin
hoşbuldum nasılsınnn
bi kurtulamadım yaa şu hastalıktan salgın var sanırım grip miğren var bendede:2::2::2:iyiyim canım seni sormalı
sanırım hastaymışsn seninle de ne zaman denk gelsek hasta olduğunu duyuyorum :)
hoşgeldinnselammm bekarlarrr bende geldimmmmmm
hoşgeldinn
nasılsınnnhoş buldummmm
nasılsınnn
hastayımmm 1 haftadır :2: ösym mi ygsye girdinmi seniyi diyelimm iyi olalımm şu sıralar ösym kafamı fazlaa bozdu o yüzden pek iyi diyemiyorum
sen nasılsın
hastayımmm 1 haftadır :2: ösym mi ygsye girdinmi sen
sınavların her biri ayrı zor ya
yaş kaç tanırtırmısın kendini
sağol canım :/geçmişş olsun
19 yaşındayım geçen sene daha iyiydi puanım ama ailemi düşünüp ilk seneden gitmek istemedim aöf adalet yazdım bu sene de çokk zorduu baya düşük bir puan çektim psikolojim bozulduu iyice
ama bu sene gitmek istiyorum ünv ya araştırma yapıyorum düşük puanlı bölümleri
sağol canım :/
bende 2015 İnşAllah ygsye gircem bir yandan açık lise sınavları bir yandan lys 5 e hazırlanmaya çalışıyorum ve bide ygs işim baya zor
hangi bölümleri istiyorsun
yerel yönetimler diye bölümler dha önce duymadım :44:bu gidişle bende 2015 hazırlanacam ama bu senede boş kalmiyim diyorum
yerel yönetimler diye bir bölüm varmış şimdi onu araştırıyorum büyük ihtimalle onu yazacam sadece aöf adalet bölümünü dondurmuştum seneye onuda yenilerim ikinci ünv olarak baya zor olacak ama bakalım
21 yaşındayım canım ingilizce öğretmenliği istiyorum onun içinde hazırlık yapmaya başladım bakalım İnşAllah başaracağım
başta aklımda bilgisayar mühendisliği vardı ama sonra ingilizce öğretmenlik baktım evet tam benlikde
skt miz derken :44:
İnşAllah hayırlısı canımmm
bende işte oda yok tam bekarım yanii
film izliyordum sonra kitap okudum hala hastayım bu arada ve bugünde işe geldim artık :2::2:
Geçmiş olsun canım üstüste içtiğin içinde olabilir belki şimdi nasılsın iyimisin :/