- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
:2::2::2::2:ayy kötüyüm ya:2::2::2:hee hasta olmak ister misin hııhh dikkat et yavrucum dışarıları soğukkk:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:2::2::2::2:ayy kötüyüm ya:2::2::2:hee hasta olmak ister misin hııhh dikkat et yavrucum dışarıları soğukkk:18:
yerel yönetimler diye bölümler dha önce duymadım :44:
iyi bi araştır bence sonra hangisini istediğine karar verince ona yönel bu puandan memnun değilsen seneye dha iyi alırım dersen bence tekrar çalış mutlu olmayacağın sevmeyeceğin içine sinmemiş bi meslek bölüm zor bencebende duymamıştım ona bakacam
bir yandan da diyorum ki tekrardan çalışmaya başla belki 3. sene daha iyisi olur bilemedim :26::26:
türkçe öğretmenliğine mi hazırlansam :26::26:
iyi bi araştır bence sonra hangisini istediğine karar verince ona yönel bu puandan memnun değilsen seneye dha iyi alırım dersen bence tekrar çalış mutlu olmayacağın sevmeyeceğin içine sinmemiş bi meslek bölüm zor bence
21 yaşındayım canım ingilizce öğretmenliği istiyorum onun içinde hazırlık yapmaya başladım bakalım İnşAllah başaracağım
başta aklımda bilgisayar mühendisliği vardı ama sonra ingilizce öğretmenlik baktım evet tam benlikde
skt miz derken :44:
İnşAllah hayırlısı canımmm
bende işte oda yok tam bekarım yanii
film izliyordum sonra kitap okudum hala hastayım bu arada ve bugünde işe geldim artık :2::2:
Geçmiş olsun canım üstüste içtiğin içinde olabilir belki şimdi nasılsın iyimisin :/
evet İnşAllah canımsen ingilizce öğretmenliğine mi hazırlanıyorsun ?
skt kısaltmason kullanma tarihi
Kimsecikler yok mu
evet İnşAllah canım
skt kısaltma
ben varım geldimmm
nasılsınnnHoşgeldin ve hoşgeldim
nasılsınnn
hastayım işteyimm:2::2::2:İyidir sen nasılsın
hastayım işteyimm:2::2::2:
4 gün babamdan izinliydim bugün iyidim sabahdı doğrusuİzin niye almadın :18::18:
bennnnselamlar kimseler var miii :87::87::87:
4 gün babamdan izinliydim bugün iyidim sabahdı doğrusu
ama şimdi limoni :2::2:
bennnn
4 gün babamdan izinliydim bugün iyidim sabahdı doğrusu
ama şimdi limoni :2::2:
Kıyamam canım fazla yorma kendini
bi kurtulamadım yaa şu hastalıktan salgın var sanırım grip miğren var bendede:2::2::2:
hayırdırrr
çok geçmiş olsun canım